Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als u verder gaat, dan accepteert u onze cookies. Bekijk hier onze - Privacyverklaring - Verberg dit bericht

Uitstekende garantiebepalingen

U heeft 1 of 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten, afhankelijk van de fabrikant onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Mocht een artikel beschadigd zijn direct bij ontvangst, dan kunt u dit binnen 7 dagen aan ons retourneren.

Transportschade en schade aan het product die pas na het openen van de doos wordt vastgesteld, dient binnen 5 werkdagen na aflevering gemeld te worden. Meld de transport en product schade via e-mail met de daarbij behorende schade foto's van het product en de doos. Ontvangstbewijzen dienen steeds afgetekend te worden met vermelding van "onder voorbehoud van controle". Het product dient niet gebruikt te worden alvorens het product retour wordt gestuurd. Binnen de termijn van 7 dagen kunnen wij het het beschadigde of niet (naar behoren) functionerende product inruilen tegen een nieuw product. Informeer ons daarom tijdig via e-mail zodat wij het artikel zo snel mogelijk kunnen omruilen. Lees hier meer over onze garantiebepalingen.

Let op: Ondanks het feit dat de meeste vuurkorven, terrashaarden en vuurschalen zijn uitgerust met een hittebestendige en roestvaste coating, is de ervaring dat dergelijke buitenproducten vroeg of laat tóch gaan roesten. Als gevolg van weersinvloeden en het verhitten/afkoelen zal de laklaag aangetast worden. Vaak wordt de haard of vuurkorf er van het roesten alleen maar mooier van! Voor het gebruik is dit overigens geen enkel probleem; door de dikte van het materiaal zulllen deze producten jarenlang mee gaan.

Wilt u extra bescherming, bestelt u dan een beschermhoes en/of plaats de tuinhaard of vuurkorf na gebruik binnen of onder een afdak. De roestvorming zal minder zijn, maar is ook dan nooit helemaal te voorkomen.

Mexicaanse haardjes

Bij het gebruik van zogenaamde Mexicaanse haardjes van klei is het goed om te onthouden dat deze met name bedoeld zijn voor de sfeer. Dit betekent dat u niet te hard moet stoken. Hou het vuur "klein" want bij te hoge temperaturen zal de haard scheuren. Lees hier meer over het gebruik en onderhoud van Mexicaanse haarden.