Betaalmethoden

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij ons betaal je veilig en gemakkelijk. Wij bieden je graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving! Hieronder een korte toelichting.

Let op: wij zullen nooit d.m.v. Tikkie om een betaling vragen.


iDEAL 

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. Het is veilig en de betaling wordt direct verwerkt. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kun je zonder dat je zichzelf apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. Je hebt dan alleen de inloggegevens van je eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

•  iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als je eigen internetbankieren.
•  iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
•  Snelle manier van betalen waardoor je bestelling direct verzonden kan worden.
•  Betalen met iDEAL is bij ons geheel kosteloos!

PayPal

Paypal is een veilige en zeer eenvoudige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaal je via uw bank, creditcard of je tegoed op je Paypal-rekening. Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van je eigen keuze gekoppeld. Je kunt vanuit je eigen bank of giro geld bijstorten op je Paypal rekening of ontvangen geld van je Paypal rekening terugstorten naar je eigen bank- of girorekening.

Wanneer je een aankoop doet op het internet hoef je met paypal alleen nog je e-mail adres en je wachtwoord in te voeren en je bestelling is betaald. Paypal zal dit later van je account afboeken. Indien je paypal saldo op nul staat zal paypal dit van je gekoppelde bankrekening afschrijven.


Creditcard

Je kunt bij ons betalen met je MasterCard of VISA creditcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcardbetaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verzenden.

Maestro

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van Maestro, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden.


Bancontact / Mister Cash  

Met Bancontact / Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact / Mister Cash, zonder dat  je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact / Mister Cash systeem van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.

De betaling is direct bij ons binnen waardoor de bestelling binnen 24 uur verzonden kan worden.

•  Mister Cash is net zo vertrouwd en veilig als je eigen internetbankieren.
•  Mister Cash wordt ondersteund door alle grote Belgische banken.
•  Snelle manier van betalen waardoor je bestelling direct verzonden kan worden.
•  Betalen met Mister Cash is bij ons geheel kosteloos!

Klarna

Betaal je liever achteraf? Dan is dat bij Vuurkorfwinkel met Klarna mogelijk. Deze betaalmethode kost €1,99 en is beschikbaar voor klanten van 18 jaar en ouder. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een factuur per e-mail of via de app van Klarna. Zodra je de factuur hebt ontvangen geeft Klarna je de mogelijkheid de betaling binnen 30 dagen te voldoen. Let op: de factuur wordt verstuurd op het moment dat de producten verzonden worden. Het kan dus voorkomen dat je de factuur via e-mail eerder ontvangt dan de producten. De betaling kun je vervolgens verrichten via de app of via de betaalknop die in de e-mail staat.

Het is ook mogelijk om in 3 delen te betalen via Klarna. Het minimale bestelbedrag is dan €35,- en maximaal €4.000,- per aankoop. Het aankoopbedrag wordt dan opgesplitst in 3 delen. Het 1e deel betaal je direct bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. Na 60 dagen is dan je aankoop voltooid!

Het kan helaas voor komen dat jouw bestelling wordt geweigerd door Klarna. Vanwege privacy-redenen wordt de reden van de weigering door Klarna niet aan ons vrijgegeven. Voor vragen over de achteraf betaling of een afgekeurde bestelling via Klarna, kun je contact opnemen met Klarna


KBC/CBC-betaalknop

De KBC/CBC-betaalknop is alleen bruikbaar in België, voor Belgische klanten van de banken KBC en/of CBC. Klanten van deze banken kunnen met de KBC/CBC-betaalknop eenvoudig en direct hun online aankopen betalen via hun eigen vertrouwde bankomgeving.

De betaling geschied via een SEPA Credit Tranfer, ook wel bekend als overboeking of bankoverschrijving. Met de SEPA Credit Transfer kan veilig, eenvoudig en zonder lange overboekingsperiode in heel Europa geld worden overgeboekt tussen euro-rekeningen.

Een ander belangrijk voordeel is dat klanten met deze betaalmethode ook achteraf kunnen betalen. Indien een klant het bedrag bijvoorbeeld niet op zijn rekening heeft staan, kunnen KBC en CBC dit voorfinancieren. De klant kiest dan zelf op welke datum het bedrag door de bank afgeschreven mag worden en dit kan zelfs tot 2 maanden na de aankoop van het product.

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar Belgische klanten. De Belgische consument kan op deze manier in zijn of haar vertrouwde bankomgeving veilig realtime betalingen verrichten.

Betalen met Belfius Direct Net is heel eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven.


SOFORT Banking

SOFORT Banking is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat(zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). Dit betalingssysteem wordt veel gebruikt in Duitsland en is vergelijkbaar met het nederlandse iDEAL.

Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt automatisch een verbinding tot stand gebracht met je online bank. De betaling zal dan ook direct worden verstuurd. Je betaalt dus eenvoudig in je eigen vertrouwde bankomgeving en een apart SOFORT-account is niet nodig.

De voordelen:

•  Gegevens worden zoveel mogelijk voor je ingevuld: Alle gegevens die nodig zijn om de betaling te
    verrichten, zoals het bedrag, de ontvanger en het rekeningnummer, zijn al op het formulier ingevuld.
•  Gemakkelijk: je kunt direct betalen tijdens uw bestelling. Je hoeft niet apart naar de website van je bank om de betaling te doen.
•  Snel: je betaling kan direct worden verwerkt.
•  Net zo veilig als online banking via je eigen bank.

Achteraf betalen voor bedrijven en instellingen

Uitsluitend voor bedrijven en instellingen leveren wij producten op rekening. Hiervoor gelden wel enkele spelregels:

•  Je bent al klant bij ons
•  Je kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen dat niet ouder is dan 6 maanden

Verder ontvangen wij per bestelling graag een ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier. Vermeld hierbij duidelijk:

•  De artikelen of het offertenummer
•  Het factuur- en afleveradres

Zodra de gegevens zijn gecontroleerd zal je bestelling worden verzonden. Je krijgt een betaaltermijn van 8 dagen. Neem je vooraf even telefonisch contact met ons op voor de instructies.


Overboeking

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kun je de betaling aan ons voldoen door middel van een overschrijving.

Wanneer je kiest voor deze betaalwijze, dan ontvang je de betalingsinformatie direct op je scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, kunnen wij je bestelling direct naar je versturen. Houd je er rekening mee dat deze betaalwijze normaliter dus enkele dagen in beslag neemt.


Kortingscode gebruiken


Ben je in het bezit van een kortingscode? Dan kun je deze in de winkelwagen invullen. De korting zal dan direct worden verwerkt waarna je met korting kunt bestellen.

Zelf vooraf overmaken

Als je kiest voor deze betaalmethode, dan kun je het bedrag vooraf via je eigen bank overmaken op onze bankrekening. Het pakket kan dan verzonden worden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. U ontvangt van ons een Proforma factuur op uw e-mailadres en betaalt deze met vermelding van het bestelnummer / debiteurennummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, word je bestelling zo snel mogelijk per DHL pakketdienst verzonden.

•  Gemakkelijk en veilig zelf het bedrag overmaken via je eigen bank
•  Vermeld het bestelnummer bij de overschrijving
•  Houd rekening met een langere verwerktijd dan andere betaalmethoden (1-3 dagen)

REKENING INFORMATIE
Je kunt het bedrag overschrijven op het volgende Rabobank rekeningnummer: NL39RABO0157569160 ten name van: Brave International B.V.

Let op: Als je beschikt over internetbankieren van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kun je ook met iDEAL betalen. Dan kunnen we je bestelling direct verwerken omdat iDEAL ons binnen enkele minuten kan bevestigen dat de betaling is gelukt. Ook iDEAL is geheel kosteloos in gebruik, er worden geen extra transactiekosten berekend.