Nieuwe OFYR collectie 2017: vuurschalen en buitenkeukensĀ 

Bent u net als wij fan van OFYR? Dan is er goed nieuws, want de nieuwe collectie 2017 is beschikbaar. Hiermee is er ruim keuze uit nieuwe vuurschalen, praktische buitenkeukens en mooie accessoires. We zetten enkele nieuwe items voor u op een rij.

Kegelvormige vuurschaal op sokkel

ofyrWie OFYR nog niet kent, heeft aan 1 foto genoeg om dit merk nooit meer te vergeten. Kenmerkend is de kegelvormige vuurschaal op sokkel gemaakt van cortenstaal. Dit koperhoudende staal is weervast en herkent u aan de bruinoranje roestkleur. De OFYR vuurschaal is hierdoor onverwoestbaar en hij kan het hele jaar onafgedekt buiten staan. Ideaal want dit kunstzinnige ontwerp is werkelijk een genot om naar te kijken.

Zo uniek als het ontwerp is, is ook de veelzijdigheid van dit kooktoestel. De brede rand van de vuurschaal wordt verhit vanuit het midden, waardoor hij verschillende temperaturen heeft. Hierop bak je probleemloos vlees, vis, groente en zelfs eieren. De OFYR is hout gestookt, wat telkens weer zorgt voor een warm en sfeervol samen zijn.

 

OFYR Classic StorageOFYR-100-100-Ofyr_Deksel-klein-300x200

Nieuw in de 2017 collectie is de OFYR Classic Storage. Eigenlijk is hij identiek aan het oorspronkelijke ontwerp, maar nu met een praktische houtopslag. Dit geeft de OFYR een nog sfeervollere uitstraling.

De OFYR Classic Storage is 100 cm hoog en verkrijgbaar in twee afmetingen: diameter 85 cm of 100 cm.

 

OFYR Classic Black

OFYR-Classic-BlackVoor het eerst stapt OFYR af van de karakteristieke roestkleur met de OFYR Classic Black. Deze matzwarte uitvoering op een gesloten sokkel is voorzien van hittebestendige lak. De Classic Black is ook weer beschikbaar in diameter 85 of 100 cm.+

Bekijk deĀ OFYR Classic Black

 

 

 

OFYR Island

OFYR-Island-100-100--300x200De OFYR Island combineert de unieke OFYR-uitstraling met de gemakken van een complete buitenkeuken. De kegelvormige vuurschaal is namelijk uitgebreid met een dik werkblad en een handige houder voor accessoires en specerijen. Daarnaast is deze uitvoering uitgerust met een praktische Wood Storage. Verkrijgbaar met een vuurschaal van 85 cm of 100 cm doorsnede.

 

OFYR Butcher Block

OFYR-Classic-storage-85-100--300x200Voor de OFYR-bezitter, biedt de collectie 2017 ook veel moois. De OFYR Butcher Block is bijvoorbeeld een prachtige uitbreiding op uw OFYR Classic. Dit Butcher Block is voorzien van een dik houten werkblad met handige houder voor accessoires en specerijen.

De OFYR Butcher Block is verkrijgbaar met gesloten sokkel of een handige open Wood Storage. De laatste is ook beschikbaar met extra grote houtopslag.

 

 

OFYR Wood Storage

Wilt u meer ruimte voor het opslaan van hout? Dan zijn er nieuwe Wood Storages in OFYR-Wood-storage-hocker--300x200verschillende uitvoeringen. Allen zijn ze vervaardigt van het bekende cortenstaal, waarmee ze het hele jaar buiten kunnen blijven.

Het kleinste model is de OFYR Wood Storage Hocker. Deze kleine houtopslag is eenvoudig te verplaatsen en fungeert tevens als bank. De Wood Storage Bench is een slag groter en biedt ruimte voor meer hout en een extra persoon om op te zitten. Is het u alleen om het opslaan van hout te doen? Dan biedt de Wood Storage Dressoir maximale ruimte.

 

OFYR accessoires


Mooie accessoiresofyr accessoires maken deze nieuwe collectie compleet. Ze vormen een leuke toevoeging voor de echte OFYR-fan. Maar zijn ook zeer geschikt als cadeau voor wie van outdoor cooking houdt.

Neem bijvoorbeeld het OFYR leren schort dat alleen maar mooier wordt naar mate u het vaker draagt. Of de decoratieve OFYR kookset, die ā€œThe Art of Outdoor Cookingā€ waar maakt.

 

Vuurkorfwinkel.nl is al sinds het begin officieel OFYR-dealer en inmiddels uitgegroeid tot de grootste OFYR-winkel van Nederland en Belgiƫ. Bekijk het gehele assortiment in onze webshop. De OFYR Classic 100-100 is tijdelijk uitgerust met gratis OFYR kookset.