De Dimplex Stonebridge, gezien bij Eigen Huis & Tuin

Hebben jullie de aflevering van Eigen Huis en Tuin gezien afgelopen weekend? Een supermooi tuinhuis met daarin geplaatst de Dimplex Stonebridge sfeerhaard. Een klein, stoer kacheltje met de uitstraling van een houtkachel, maar met de moderne technologieën van een elektrische haard.

Faber StonebridgeStoere sfeerhaard met klassiek uiterlijk

De Dimplex Stonebridge is een stoere, maar toch enigszins klassieke elektrische haard met een prachtig vuurbeeld. Dit vuurbeeld wordt gecreëerd door de fameuze Opti-Myst techniek van Dimplex. Een techniek waarbij een gevulde waterreservoir wordt verwarmd en daardoor waterdamp creëert. Wanneer de waterdamp vervolgens wordt verlicht door middel van LED verlichting zul je je verbazen hoe veel dit vuurbeeld weg heeft van een echt haardvuur. In combinatie met de authentieke deurtjes, de ranke pootjes en een kolenrooster is de Dimplex Stonebridge een echte eyecatcher in je woning.

Elektrische haard met verwarming

Naast een zeer realistisch haardvuur, beschikt deze sfeerhaard ook over een verwarmingselement met twee standen. Bij de ene stand verbruikt deze haard 1000 Watt en bij de andere 2000 Watt. Dit maakt de Dimplex Stonebridge een zeer geschikte haard voor een beetje aangename bijverwarming. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de verwarming uit te laten. Het maximum verbruik van deze haard is dan 200 Watt.

Een elektrische sfeerhaard zorgt voor gemak en comfort

Onze levens lijken steeds drukker te worden en de behoefte aan gemak en comfort wordt steeds groter. Het is daarom niet gek dat ook de populariteit van elektrische haarden enorm toeneemt. Het feit dat alleen de stekker in een stopcontact gestoken hoeft te worden en de haard vanuit een luie stoel met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening ingeschakeld kan worden, is heerlijk. Daar komt natuurlijk nog bij dat je een elektrische haard zoals de Stonebridge natuurlijk heel eenvoudig kunt verplaatsen. Vandaag in de huiskamer, morgen in de slaapkamer…

Dimplex Sunningdale opti-virtual sfeerDe vrijstaande haard is er in verschillende modellen

Naast de Stonebridge zijn er meerdere vergelijkbare vrijstaande kacheltjes verkrijgbaar. Smaken verschillen en zo is er altijd wel een vrijstaande haard naar wens te vinden.

Bekijk bijvoorbeeld de Dimplex Stockbridge of de Dimplex Sunningdale eens. Hele populaire sfeerhaarden waarbij de Sunningdale is gebaseerd op een andere vlamtechniek (Opti-virtual) en de Stockbridge met name qua uiterlijk wat verschilt van de Stonebridge. Maar alle drie worden ze gekenmerkt door een prachtig haardvuur, gemak en comfort.

Elektrische haard kopen?

Elektrische haarden kun je heel eenvoudig online bij ons bestellen. Heb je vragen of twijfels, neem dan gerust contact op met onze verkoopadviseurs. Zij helpen je graag. Kom je liever eerst bij ons langs in de showroom? Geen probleem, de koffie staat voor je klaar!

Bekijk hier ons volledige assortiment elektrische haarden.

___________________________________________________________________________________________________