Online Content Specialist

Vacature Online Content Specialist


Online Content Specialist

Ben jij een ambitieuze en creatieve Online Content Specialist die ons team wil komen versterken? Bij Brave International B.V. hebben we een geweldige kans voor jou om met jouw schrijfstijl pakkende content te produceren en ervoor te zorgen dat steeds meer mensen kiezen voor de mooiste producten van Vuurkorfwinkel.nl. Als jij weet hoe je onze bezoekers kunt bereiken met jouw teksten, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wie is Brave International B.V.

Brave International B.V., gevestigd in Tilburg, is een groothandel in tuin- en interieurartikelen op het gebied van warmte en sfeer. Als jong en dynamisch bedrijf verkopen we onze producten via diverse webshops in verschillende landen (NL, BE, DU, EN, FR & sinds 2023 ES) aan de klant of via retailers in Europa. Ons doel is om dé sfeermaker van Europa te zijn en ons te blijven uitbreiden naar nieuwe markten.

Bij Brave International B.V. besteden we aandacht aan onze klanten, partners en werknemers. Hoewel innovatieve online verkoop belangrijk is, geloven we dat het verschil wordt gemaakt door mensen! Ons team wordt geïnspireerd door een open en creatieve werksfeer waarin mensen met plezier samenwerken. Professionele ontwikkeling en nieuwe initiatieven worden aangemoedigd en gestimuleerd.

Functieomschrijving

Als Online Content Specialist speel je een cruciale rol binnen het team van Brave International B.V. Met jouw kennis en ervaring ontwikkel je content die ons helpt om voorop te blijven lopen.

Belangrijke taken:

 • Het beheren en optimaliseren van onze (web)content en het realiseren van een verbeterde structuur op onze webshops
 • Bedenken, schrijven en implementeren van creatieve content volgens SEO richtlijnen (social media, blogberichten, commerciële en informatieve teksten)
 • Samenwerken met en het aansturen van externe bloggers
 • Beheer van de contentkalender en efficiënte planning van content over diverse kanalen
 • (Deels) verzorgen van de social media communicatie
 • Een sparringpartner zijn voor collega’s als het gaat om strategische content

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in marketing, communicatie en/of journalistieke richting
 • Vernieuwend en creatief
 • Uitstekende schrijfvaardigheden
 • Affiniteit met webcontent, (SEO) copy en contentmanagementsystemen (CMS)
 • Naast creativiteit een oog voor detail en een echte teamplayer
 • Pré: relevante (SEO) werkervaring in de e-commerce sector
 • Pré: je bent tekstueel ook vaardig in de Engelse en Duitse taal

Wat bieden wij jou?

Bij Brave International B.V. krijg je de kans om te werken bij een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Je werkt samen met leuke collega's in een aangename werksfeer. We bieden een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden en wekelijkse borrels en geweldige personeelsuitjes waarmee je herinneringen maakt samen met het team.

Solliciteren

Is jouw vuurtje aangewakkerd? Solliciteer dan direct! Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar info@braveinternational.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Robert Adams via bovenstaand mailadres of tel. 013 545 3369.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.