Top 5 Sinterklaascadeaus

Top 5 Sinterklaascadeaus


Hij komt, hij komt…

Sinterklaas is weer in het land en vele kinderhartjes zijn weer sneller gaan kloppen. Maar eigenlijk is het gewoon een gezellige tijd voor jong en oud! Versierde etalages, het schrijven van gedichten, het maken van de verlanglijstjes….

Op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau mag Vuurkorfwinkel.nl natuurlijk niet overgeslagen worden. U vindt bij Vuurkorfwinkel.nl een enorm assortiment leuke Sinterklaascadeaus rondom het thema “vuur, warmte en gezelligheid”. Betaalbare cadeaus die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

Top 5 populairste Sinterklaascadeaus

Voor veel mensen is het ieder jaar weer een hele uitdaging om voor iedereen een leuk Sinterklaascadeau te kopen. We hebben het er maar druk mee. Ieder jaar in deze periode springen er echter ook altijd weer enkele populaire Sinterklaaskado’s bovenuit. We hebben voor u de top vijf op een rijtje gezet. Misschien doet u er wat inspiratie mee op!

 

1.  Esschert gietijzeren vuurschaal FF44

Esschert vuurschaal FF44            

Deze Esschert vuurschaal blijft enorm populair. De vuurschaal met een diameter van maar liefst 60 cm is verkrijgbaar voor de aantrekkelijke prijs van slecht € 49,95.

De vuurschaal is gemaakt van duurzaam gietijzer en zorgt zonder twijfel voor vele sfeervolle avonden in de tuin. 

 


2.  Vuurkorf Cube BBQ                    

Vuurkorf Cube BBQ                    

 

Als specialist in vuurkorven hebben wij natuurlijk een enorm assortiment vuurkorven in alle soorten en maten. De vuurkorf Cube BBQ is er daar eentje van. De vuurkorf Cube ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens heel geschikt als Sinterklaascadeau.

De Cube is namelijk uitgerust met een grillrooster waardoor u tijdens het stoken van een gezellig haardvuur ook een heerlijk worstje of een smakelijke hamburger kunt grillen. Ideaal, toch?

  

 

3.  Eco Grill / ecologische barbecue

                   Eco Grill                                                           

Al weer zo'n origineel product! De Eco Grill is een leuke, compacte barbecue voor een dagje op het strand of een picknick in de duinen.

De Eco Grill is een uitgeholde boomstam van circa 10-12 cm hoog die gevuld is met houtskool. De Eco Grill is een 100% ecologisch product, eenvoudig overal mee naar toe te nemen en brandt tot de grond toe op.

 


4.  Esschert tuimeltoorts

 

          Esschert tuimeltoorts                                                               

Een leuke sfeermaker voor op tafel mag natuurlijk niet ontbreken. De Esschert tuimeltoorts is een decoratieve olielamp die urenlang voor een sfeervol licht zorgt.

De tuimeltoorts is een ronde bol van zwart metaal en brandt op lampenolie. De tuimeltoorts is verkrijgbaar in traditioneel zwart, modern chroom of nostalgisch koper. Het kleinste model heeft u al voor de prijs van € 8,95.

 


5.  Esschert popcornpan

Esschert popcornpan                               

 

Als laatste artikel in deze top 5 populairste Sinterklaascadeaus mag de popcornpan voor buiten opnieuw niet ontbreken.

Deze Esschert popcornpan zorgt bij jong en oud voor vele gezellige momenten. Popcorn maken boven een vuurkorf is nog nooit zo eenvoudig, maar bovenal gezellig geweest! Bakt u liever pannenkoeken, dan is er overigens ook een pannenkoekenpan met extra lange steel verkrijgbaar.

De Esschert popcornpan bestelt u eenvoudig online voor een prijs van € 19,95

 

Wilt u dit jaar eens écht verrassen?

Geef dit jaar dan eens iets anders en verras hem of haar met een mooie vuurkorf, vuurschaal of terrashaard! Iedereen verdient toch een origineel Sinterklaascadeau? En het mooie is dat u er zelf misschien ook wel gezellige momenten aan zult beleven.....

Vuurkorfwinkel.nl heeft speciaal voor Sinterklaas een selectie gemaakt van originele Sinterklaascadeaus. Deze selectie varieert van mooie vuurkorven tot handige accessoires om het vuur brandend te houden. En allemaal met een aantrekkelijke prijs beneden de € 50,-. Klik hier om alle cadeaus te bekijken.