Petromax Cabix Plus Briketten

Reviews
BINNENKORT BESCHIKBAAR,
Een seintje krijgen?
Petromax Cabix Plus Briketten
Petromax Cabix Plus Briketten
  • Voor 17.00 besteld, MORGEN in huis*
  • GRATIS verzending boven 50,- in Nederland
  • 14 dagen retourneerbaar
  • Achteraf betalen

Petromax Cabix Plus briketten


Voor het maken van heerlijke barbecuegerechten zijn briketten onmisbaar. Met deze milieuvriendelijke en duurzame briketten kun je tot wel 4 uur lang grillen en bakken. De brikketen hebben een extra groot oppervlak en zijn uitermate geschikt voor het warm maken en houden van een gietijzeren braadpan of Dutch Oven. Door de langzame maar efficiënte verbranding gaan de briketten lang mee en kun je eenvoudig een langzaam gegaarde stoof maken.


Gebruik van de Cabix Plus briketten


De Cabix briketten zijn ontworpen om duurzaam, efficiënt en schoon te branden. Door de asarme verbranding maak je de deksel van de Dutch Oven eenvoudig schoon. Daarbij branden de brikketen erg lang en kun je deze dus gebruiken voor meerdere gerechten. Door het grotere oppervlak stralen de briketten veel onder- en bovenwarmte uit en houden ze de pan goed warm. Door de handige vierkante vorm kun je de briketten goed stapelen en neerleggen op een deksel.


De Petromax Cabix Plus briketten in het kort:


- Milieuvriendelijk, duurzaam en efficiënt
- Briketten met extra groot oppervlak
- Straalt voldoende boven-en onder warmte uit
- Voor het warm maken en houden van gietijzeren pannen
- Brandduur: maximaal 4 uur
- Eenvoudig buiten kokenPetromax is een Duits merk dat hoogwaardige outdoor cooking en camping gear aanbiedt. Het merk onderscheidt zich door de focus op kwaliteit en duurzaamheid van hun producten te leggen. Het merk heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het begin van de twintigste eeuw, toen het zich richtte op de ontwikkeling van olielampen. Sindsdien heeft Petromax zijn assortiment uitgebreid en biedt het een breed scala aan producten voor de avontuurlijke kampeerder, barbecue-fanaten en iedereen die graag buiten kookt.

Lees meer
Specificaties
Merk Petromax
Model Cabix Plus
Artikelnummer PX C-PLUS
Kleur Zwart
Gewicht 3 kg
Reviews
Reviews
Alle review data
Zelf een review schrijven