OFYR BBQ

     

OFYR BBQ - OUTDOOR LIVING & OUTDOOR COOKING MET ALLURE

                   

Buitenleven en buitenkoken zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met de wijze waarop we met onze vrijetijd omgaan. Even onthaasten, weg van de drukte en optimaal genieten met familie en vrienden om ons heen.

OFYR is the Art of Outdoor Cooking

   
  OFYR BBQ
   
   
 

Gezellig samenzijn met vrienden

Net als een traditioneel kampvuur brengt de OFYR barbecue mensen samen. De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een diameter van vier meter behaaglijke
warmte af waardoor zowel 's-zomers als ’s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. De OFYR BBQ nodigt uit om gezamenlijk met vrienden of familie mooie
lange avonden te beleven in de tuin of op het terras. En dan hebben we het nog niet gehad over die speciale smaak die koken op echt hout geeft….

Het nieuwe buitenkoken begint met een OFYR barbecue

OFYR is dé nieuwe manier van buiten koken & grillen. Het unieke design maakt hem tot een ongelooflijk veelzijdige buitenkeuken. De kegelvormige vuurschaal
heeft een brede plaat die fungeert als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte van het haardvuur in een vloeiend verloop uit waardoor de OFYR vuurschaal
meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, deze geweldige barbecue ontsluit een nieuwe wereld vol
mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Bekijk OFYR assortiment


De OFYR BBQ is een lifestyle object dat past in iedere omgeving

De OFYR BBQ is een echt lifestyle object en vervult een functie als een kunstzinnig object, dat een prachtige toevoeging is voor de omgeving waarin het geplaatst wordt. Vuur in zijn natuurlijke vorm nodigt het gehele jaar uit om van de warmte te genieten. Door de eenvoudige toevoeging van hout kan deze functie worden benut. Het knisperende vuur draagt bij tot een prachtige ambiance en geeft een extra dimensie aan een gezellig samenzijn.

De sokkel en kegel zijn gemaakt van prachtig cortenstaal. Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Corten staal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer u de OFYR vuurschaal gebruikt, hoe mooier hij wordt. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag.

Prachtig assortiment buitenkeukens en accessoires

Bent u net als wij al fan aan het worden? Dan is er goed nieuws, want men heeft het assortiment inmiddels fors uitgebreid. Hiermee is er keuze uit een aantal nieuwe modellen en prachtige accessoires zoals een oliekannetje, een grillrooster en cederhouten plankjes. Uiteraard allemaal bij ons verkrijgbaar.

Met betrekking tot de kooktoestellen zijn er nu bijvoorbeeld ook vuurschalen met een praktische houtopslag verkrijgbaar. Deze OFYR Classic Storage is gebaseerd op de oorspronkelijke OFYR Classic 100-100 en voorzien van de kenmerkende kegel met bakplaat. Het geeft de OFYR BBQ een sfeervolle uitstraling.

Maar ook de OFYR Island is nieuw en combineert de unieke uitstraling met de gemakken van een complete buitenkeuken. De kegelvormige vuurschaal is namelijk uitgebreid met een dik werkblad en een handige houder voor accessoires en specerijen. Daarnaast is deze uitvoering uitgerust met een praktische Wood Storage.

OFYR huren?

Heeft u een bijzondere gelegenheid waarbij u graag een OFYR vuurschaal zou willen gebruiken? Dan kunt u bij Vuurkorfwinkel.nl een afspraak maken voor de huur van een OFYR. Wij leveren het toestel – compleet met de nodige accessoires – en u kunt er zelf op koken! Zo kunt u zelf ervaren hoe fantastisch buiten koken op de OFYR kan zijn…

Onze lange termijn verhuurmogelijkheden kennen de optie om de OFYR na afloop tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen. Maar uiteraard is de huur van een exemplaar voor slechts enkele dagen ook géén probleem. Besluit u het toestel na afloop van de huurtermijn te kopen, dan wordt de huursom op de aankoopprijs in mindering gebracht. Wilt u een OFYR BBQ huren? Maak dan snel een afspraak of bel ons voor meer informatie op 013-5451966.

OFYR voor horeca

De OFYR barbecue is ook een ideaal kooktoestel voor de HORECA; het toestel biedt (eet-) café's en restaurants een nieuwe manier van koken en geeft terrassen en binnenplaatsen extra sfeer en een aangename warmte.

Dankzij de grote ronde plaat kan met één OFYR voor 50-100 personen gekookt worden. Voor grotere groepen of voor uitgebreidere culinaire mogelijkheden kunnen meerdere OFYR's worden gebruikt. Voor horeca-ondernemers die de OFYR barbecue professioneel willen gebruiken hebben we speciale prijzen. Bekijk hier de mogelijkheden.

   
  Bekijk OFYR assortiment

 

            
                   

Bij Vuurkorfwinkel.nl altijd de beste service  

Vuurkorfwinkel.nl is inmiddels de grootste OFYR winkel van Nederland en België en daar zijn we trots op. We zijn vanaf de eerste dag officieel dealer en ons enthousiasme met betrekking tot OFYR is nog steeds even groot. Wij zijn enorm fan.

Wij hebben het volledige assortiment zelf op voorraad en kunnen snel leveren. Bestelt u voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling normaliter de volgende werkdag al in huis. En verzending is boven de € 50,- gratis!

Voor vragen, advies, een bezoek aan onze showroom of een persoonlijke bezorging (inclusief gratis installatie en uitleg) kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Bel 013-5451966 of stuur ons een e-mail.    

De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers geven u graag het juiste advies!

Bekijk hier meerdere sfeerimpressies.

  OFYR kopen? Vuurkorfwinkel.nl