Veilige SSL-verbinding

Beveiligde SSL-verbinding

Vuurkorfwinkel.nl zorgt voor een beveiligde manier van gegevensuitwisseling. Zodra je onze site bezoekt (en niet alleen als u  jouw persoonlijke gegevens invult of het bestelproces doorloopt), wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht. Vuurkorfwinkel.nl maakt hierbij gebruik van SSL (Secure Socket Layer). Deze op internet gangbare techniek wordt door veel websites gebruikt om op een veilige, versleutelde manier gegevens uit te wisselen.

Je herkent de beveiligde pagina’s aan de aanduiding ‘https’ in de adresbalk (de ‘s’ staat voor ‘secure’). Bovendien kun je controleren of er een slotje aanwezig is.

Phishing e-mails

Phishing is de verzamelnaam voor alle digitale activiteiten waarmee criminelen proberen persoonlijke informatie te ontfutselen door o.a. gebruik te maken van namen van banken of bedrijven. Met deze informatie kan fraude met internetbankieren, pinpassen, creditcards of jouw identiteit worden gepleegd. Vuurkorfwinkel.nl zal nooit via een e-mail vragen naar persoonlijke gegevens. Wij adviseren je met klem niet op links in dit soort e-mails te klikken of je gegevens op te geven als je niet zeker bent van de afzender.

Voor meer informatie over phishing, of over wat je tegen phishing kunt doen, verwijzen wij je naar www.veiligbankieren.nl