Creëer eenvoudige een heerlijke sfeer met de Zweedse fakkel!

Met de Zweedse fakkel creëert u eenvoudig een heerlijke buitensfeer waar u lang van kunt genieten.

 

 

Deze houten fakkel is een ingezaagd houtblok, verkrijgbaar in diverse afmetingen  (hoogte 25cm / 50cm / 100cm). Door het aanbrengen van verticale zaagsnedes krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer zodat het blok tot de grond toe opbrandt.

Zweedse fakkels gaan terug tot de 17e eeuw toen deze fakkels al werden gebruikt door het Zweedse leger. Door de speciale techniek van zuurstofinname geven de brandende stammen u een aantal uren prettige warmte en gezelligheid. Omdat de fakkel verticaal van binnenuit opbrandt is ze beter geconcentreerd en controleerbaar dan een kampvuur of vuurkorf.

De Zweedse fakkel wordt aangestoken middels een aanmaakblokje dat u er simpelweg insteekt en aansteekt. Een Zweedse fakkel van 25 cm brandt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de wind.

Zweedse fakkels worden veel gebruikt bij tuinfeesten, huwelijksfeesten, buitenevenementen of voor gewoon een gezellige avond in de tuin, op het balkon, op het terras of camping. Met meerdere Zweedse fakkels bij elkaar ontstaat een wilderig vlammenfestijn. Zet u ze op een rij, dan kunt u een pad sfeervol verlichten of markeren. De fakkels geven een flinke vlam, waardoor veel licht en warmte ontstaat.

Elke fakkel wordt geleverd inclusief een aanmaakblokje, hengsel en gebruiksaanwijzing.

Klik hier om direct een Zweedse fakkel te bestellen!