Veel nieuwe modellen in de Dimplex collectie 2018-2019

De belangstelling voor emissieloze, energiezuinige, elektrische sfeerhaarden in de woon- of werkomgeving neemt snel toe! Dimplex sluit hierop aan met een groot assortiment hoogwaardige modellen, die overal sfeer brengen.

Voor het seizoen 2018-2019 zijn er opnieuw een aantal nieuwe haarden geïntroduceerd. Voortdurende innovatie en productontwikkeling heeft wederom geleid tot een aantal mooie nieuwe modellen. Hiermee blijft Dimplex voorop lopen met een breed en onderscheidend assortiment elektrische haarden.

dimplex-revillusion-30-sfeerhaardDimplex Revillusion® firebox 30" en 36"

Revillusion® is een nieuwe standaard in elektrische inbouwhaarden, compleet met warmtefunctie. Verschillende nieuwe Dimplex-technologieën zorgen voor een krachtige en persoonlijk instelbaar vuurbeeld met verrassende dieptewerking.

De Revillusion voegt meer sfeer toe met sfeerverlichting op maat, kleurverbetering en een vlammeneffect dat onafhankelijk van de aanwezige verwarming is in te stellen.

De nieuwe Haydn is een Revillusion® die compleet met stijlvolle schouw wordt geleverd.

VIND HIER MEER INFORMATIE OVER DE:

Dimplex Revillusion firebox 30"
Dimplex Revillusion firebox 36"
Dimplex Haydn

 

 

Dimplex Ignite XL 50" en 74"

De nieuwe Ignite XL TM wandmodellen zijn herkenbaar aan het nieuwe panoramische vuurbeeld. Samen met de verwarmingstechnologie voegt Ignite XL stijl en sfeer toe aan iedere ruimte. De inbouw is eenvoudiger en flexibler dan ooit tevoren, de toepassingen zijn eindeloos.

LEES HIER MEER OVER DE IGNITE XL 50" en IGNITE XL 74"

 

Dimplex Ignite XL 74 sfeerhaardDimplex Cassette-serie

De Dimplex Cassette-modellen verbazen door het gepatenteerde Opti-myst® vlameffect, dat ontstaat uit waternevel. De inbouwmogelijkheden zijn eindeloos en vormen een continue bron van inspiratie. De Cassette 500 en 1000 zijn nu naar keuze met reservoir of met permanente wateraansluiting verkrijgbaar. Compleet nieuw is de unieke, compacte Cassette 250, om een haard te installeren op plekken die u niet voor mogelijk had gehouden.

BEKIJK DE NIEUWE CASSETTE 250 HIER

Bovenstaande is maar een greep uit al het nieuws. Want ook de Dimplex Toluca, Bellini en Strata zijn volledig nieuw in het assortiment.

U kunt de elektrische haarden van Dimplex online bekijken op Vuurkorfwinkel.nl. Wilt u liever bij ons langskomen in de showroom, dan nodigen wij u van harte uit. De koffie staat voor u klaar!