Bezorging van gasflessen

De afleverservice van de Calypso gasfles bij u thuis

Omdat er sprake is van transport van brandstoffen dat niet per regulier transport verzorgd kan worden, zijn wij genoodzaakt om voor de aflevering speciaal transport in te schakelen.

In verband met uitzonderlijk hoge tarieven om gasflessen per schip naar de Waddeneilanden te transporteren, is levering naar de betreffende Waddeneilanden helaas niet mogelijk.

Wij bellen u voor het maken van een bezorgafspraak!

U dient ten tijde van de gemaakte afspraak aanwezig te zijn om de Calypso gasfles in ontvangst te nemen. Het kan zijn dat de chauffeur, die uw gasfles komt leveren, u belt om de Calypso gasfles bij de (vracht)wagen af te halen. Men mag de voertuigen namelijk niet onbeheerd laten staan.

Wij leveren u de Calypso gasfles binnen 5 werkdagen

Let op: bent u ten tijde van de overeengekomen aflevering toch niet beschikbaar voor ontvangst en komt de chauffeur voor niets, dan dient u nadien zo spoedig mogelijk binnen kantooruren contact op te nemen met Vuurkorfwinkel.nl op telefoonnummer 013-5451966.

In overleg kunt u dan zo spoedig mogelijk bij één van onze Antargaz dealers de Calypso gasfles met toebehoren alsnog zelf afhalen. Doch de transportkosten kunnen wij u in een dergelijk geval vanzelfsprekend niet crediteren.

Het retourneren van uw gasfles

Omdat het in dit geval om de levering van gasflessen gaat (en veiligheid ten allen tijde voorop staat), geldt voor het retourneren van gasflessen een enigszins afwijkende procedure.

Door het verwijderen en/of beschadigen (bijvoorbeeld verwijderen en op een later moment weer herplaatsen) van de originele Antargaz verzegeling van de afsluiter/fleskraan van een Antargaz gasfles verklaart en bevestigt u onherroepelijk dat u besloten heeft inzake deze gasfles geen gebruik te maken van uw herroepingsrecht en dat de mogelijkheid tot het retourneren van uw gasfles(sen) daarmee is vervallen.

In geval dat u in dat geval toch (oneigenlijk) gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kan Vuurkorfwinkel.nl de waarde van de gasvulling van deze gasfles niet terugbetalen. Immers, de kosten (activiteiten en administratie) van controle van het restproduct en/of correct navullen van de gasfles en deze voorzien van een nieuwe verzegeling overtreffen in een dergelijk geval de waarde van deze gasvulling. We hopen op uw begrip hiervoor!

Het retourneren van de clip-on drukregelaar en/of adapter

Ook de clip-on drukregelaar en/of adapter dient in de ongeschonden originele en complete verpakking te blijven indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht betreffende een clip-on drukregelaar of adapter (al dan niet in combinatie met de gasfles en het originele waarborgbewijs). Indien een clip-on drukregelaar of adapter niet, of niet in een ongeschonden originele verpakking, wordt terugontvangen door Vuurkorfwinkel.nl in geval van herroeping, dan is deze clip-on drukregelaar en/of adapter helaas onverkoopbaar geworden en zal Vuurkorfwinkel.nl de in de productomschrijving genoemde waarde van de clip-on drukregelaar en/of adapter in mindering te brengen op het aan u terug te betalen aankoopbedrag.

Let op: Omdat er sprake is van transport van brandstoffen dat niet per regulier transport verzorgd kan worden, zijn wij helaas genoodzaakt om voor een retourzending € 25,00 aan transportlkosten in rekening te brengen.