Verschillen Brons en Zilver

De verschillen tussen de Garland beschermhoezen Brons en Zilver

Kenmerkend voor de tuinhoezen van Garland is dat deze zijn onderverdeeld in drie verschillende kwaliteitsniveau’s: brons, zilver en goud. Zo heeft u altijd de keuze uit een prijs-/kwaliteitverhouding naar wens.

Binnen ons assortiment vindt u de beschermhoezen Brons en Zilver. Beschermhoezen van uitstekende kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Hieronder zetten we de verschillen voor u op een rijtje:

Brons

Dit is ons basisassortiment beschermhoezen; deze hoezen zijn allemaal gemaakt van 140 gsm (gram per vierkante meter) hoge kwaliteit groene polyethyleen stof. Ze zijn sterk in de bouw, met uitstekende weerstand tegen alle weersomstandigheden.

De stof biedt volledige UV-bescherming tegen de zon, volledige bescherming tegen weersinvloeden, alsmede bescherming tegen vogelpoep, boomhars en andere vervuiling voor een langere levensduur. De meeste hoezen worden geleverd met een trekkoord en een stopper om er voor te zorgen dat ze op uw meubels blijven zitten in winderige omstandigheden. Alle hoezen kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt.

 

      Garland beschermhoezen brons                 Garland beschermhoezen brons                    Garland beschermhoezen brons

 

 

Zilver

Dit is ons kwalitatief hogere aanbod aan beschermhoezen; deze hoezen zijn allemaal gemaakt van 260 gsm (gram per vierkante meter) hoge kwaliteit zwart PVC polyester stof. De stof heeft een meer esthetisch aanzicht in uw tuin dan onze bronzen hoezen. Ze zijn bovendien sterk en elke hoes is voorzien van waterdicht getapete naden, met een uitstekende weerstand tegen alle weersomstandigheden.

De stof biedt volledige UV-bescherming tegen de zon, volledige bescherming tegen weersinvloeden, evenals bescherming tegen vogelpoep, boomhars en vervuiling voor een langere levensduur. De meeste beschermhoezen worden geleverd met een trekkoord en een stopper om er voor te zorgen dat ze op uw meubels blijven zitten in winderige omstandigheden. Alle hoezen kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt.

 

       Garland beschermhoezen zilver               Garland beschermhoezen zilver                   Garland beschermhoezen zilver