Avontuurlijk koken op een gasbarbecue

Benut u de vele mogelijkheden op een Barbecook Siesta gasbarbecue?

Een gasbarbecue biedt u comfort, snelheid en gemak. Binnen no-time heeft u een heerlijk stukje vlees of vis op uw bord liggen.
Ideaal, zeker met kinderen.

Maar wist u dat u met een gasbarbecue veel meer kunt dan alleen een speklapje grillen? Benut u alle mogelijkheden die de Barbecook Siesta gasbarbecues u bieden? Bekijk hieronder een korte video.

 

 

Bij Vuurkorfwinkel.nl vindt u alles voor sfeervol buitenleven. Een fijne barbecue mag daarom in ons assortiment niet ontbreken. Of u nu op zoek bent naar een houtskoolbarbecue of een gasbarbecue, u vindt ze bij ons.

Voor de liefhebbers van een gasbarbecue hebben wij de comfortabele Siesta gasbarbecues van Barbecook opgenomen. Deze kwalitatief hoogwaardige barbecues zijn van alle gemakken voorzien en in verschillende prijsklassen te bestellen. U heeft al een Barbecook Siesta 310 voor een prijs van € 409,00.

Al onze barbecues hebben wij zelf op voorraad. Bestelt u voor 16:00 uur, dan heeft u uw barbecue normaliter de volgende dag al in huis. En de verzending is bij een BBQ gratis.