Ombouwen naar aardgas

Je kunt jouw Happy Cocooning vuurtafel ombouwen naar aardgas. Als je hiervoor kiest, werkt Happy Cocooning nauw samen met erkende gasinstallateurs om ervoor te zorgen dat je garantie behouden blijft. Als je besluit om je tafel naar aardgas om te laten bouwen, stuur dan een e-mail met je adresgegevens en telefoonnummer naar sales@happycocooning.com. Of laat ons dit voor je doen. Binnenkort nemen ze contact met jou op om een afspraak te regelen. De ombouw van je vuurtafel en aansluiting op het aardgasnetwerk worden bij jou op locatie uitgevoerd.

 

Wat wordt er precies gedaan?

De sproeier wordt vervangen.
De gaskraan wordt vervangen.
De beluchting wordt aangepast.
De tafel wordt aangesloten (mits er een flexibele gasslang beschikbaar is om de tafel op de aardgasaansluiting aan te sluiten).

 

De kosten voor de ombouw bedragen €150,- inclusief BTW en voorrijkosten (op voorwaarde dat de aansluiting, inclusief flexibele gasslang, aanwezig is; eventuele extra werkzaamheden worden tegen een meerprijs overeengekomen).

Belangrijk: Het is alleen mogelijk om de ombouw via Happy Cocooning te regelen, omdat zij als leverancier de juiste en passende onderdelen hebben en samenwerken met een erkend gasinstallateur.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt de gewenste vuurtafel, inbouwbrander of table top gewoon online bij ons bestellen. Als je deze wilt laten ombouwen naar aardgas, geef je dit aan ons door. Ook zou je zelf Happy Cocooning op de hoogte kunnen stellen, zodat ze contact met je opnemen om een afspraak met de monteur in te plannen.

Zowel de vuurtafel, inbouwbrander als de table top zijn geschikt voor ombouw naar aardgas.

 

Veiligheid is van groot belang. Zorg ervoor dat je jouw Cocoon Table jaarlijks door een erkend gasinstallateur laat controleren.

 

Je kunt de algemene voorwaarden van Happy Cocooning hier downloaden.