Klantenservice medewerker

Vacature Klantenservice

 

Klantenservice medewerker (32 - 40 uur)

Om de groei van onze webwinkels te realiseren zijn we op zoek naar een klantvriendelijk communicatie talent voor bij ons op de afdeling klantenservice. Vind je het leuk om klanten te woord te staan en telkens te zoeken naar een passende oplossing? Herken jij jezelf in onderstaande vacature? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wie is Brave International B.V.

Brave International B.V. is gevestigd in Tilburg en is een groothandel in tuin- en interieurartikelen op het gebied van warmte en sfeer. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van producten via diverse webshops (NL, BE, DU, EN & sinds 2021 FR) aan de klant of via retailers in Europa. Het bedrijf profileert zich als dé sfeermaker van Europa en is op weg om zich in meerdere landen te vermarkten.

Van begin tot eind besteed Brave International B.V. aandacht aan haar klanten en partners, maar ook aan haar werknemers! Want hoe innovatief (online) verkoop ook kan zijn, mensen maken bij het team van Brave International B.V. het verschil. Ons team wordt geïnspireerd door een open en creatieve werksfeer waarin mensen met plezier samenwerken. Tot slot worden een professionele ontwikkeling en nieuwe initiatieven aangemoedigd en gestimuleerd.

Functieomschrijving

Als klantenservice medewerker bij Brave International kom je te werken in een klein, jong en hecht team! Binnen onze snel groeiende organisatie willen we al onze klanten een glimlach bezorgen, en daar ben jij nu net voor weggelegd. In deze rol ga je in een leuke informele organisatie veel mogen en kunnen leren, met daarbij ook veel zelfstandigheid. In principe is alles mogelijk! Je bent hét aanspreekpunt voor onze klanten via de telefoon en e-mail. Je helpt en adviseert klanten en doet met je oplossingsgerichte mindset net dat stapje extra voor onze klant.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je hebt een goede drive en bij voorkeur affiniteit en/of ervaring met klantcontact en je maakt mensen blij. Verder:

  • Ben je 32 - 40 uur beschikbaar
  • Ben je klantvriendelijk, communicatief vaardig en sta je sterk in je schoenen en ben je een echte zelfstarter
  • Ben je creatief en zie je altijd kansen en ben je energiek (net als je collega’s)
  • Een echte regelaar
  • Heb je minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding
  • Woonachtig in of rondom Tilburg
  • Je kunt je goed verstaanbaar maken in het Nederlands, Engels en Duits. Andere talen zijn een pré

Wat wordt jou geboden?

Een baan bij een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf waar we voor elkaar klaar staan. Je werkt samen met leuke collega’s in een aangename sfeer. Een baan met een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden en wekelijkse borrels en geweldige personeelsuitjes waarmee je herinneringen maakt samen met het team.

Solliciteren

Hebben wij een vuurtje aangewakkerd? Solliciteer dan direct. Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar [email protected]. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Robert Adams via bovenstaand mailadres of tel. 013 545 3369.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.