Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als u verder gaat, dan accepteert u onze cookies. Bekijk hier onze - Privacyverklaring - Verberg dit bericht

Custom-made artikelen


Uw eigen unieke vuurkorf, vuurschaal of terrashaard;

Hoe gaat het in zijn werk?

U bent welkom om bij ons langs te komen en uw ontwerpen/ideeën met ons te bespreken, maar u kunt uw wensen natuurlijk ook via e-mail aan ons bekend maken. Aan de hand van uw wensen gaan wij verder met het maken van een digitaal ontwerp. Na uw goedkeuring van het ontwerp maken wij een offerte voor de gewenste afnames. Wij kunnen, indien u wenst, met u meedenken over het ontwerp en de materiaalkeuze.

Als de offerte door u wordt goedgekeurd, wordt er desgewenst eerst een sample gemaakt. Dit sample krijgt u altijd voorafgaand aan de productie te zien en kan, indien nodig, nog worden gewijzigd alvorens de productie start. Als er wijzingen aangebracht moeten worden, wordt dit aan de fabriek doorgegeven en wordt er opnieuw een sample gemaakt. Na goedkeuring van het sample zal de productie definitief in werking worden gezet.

 

Bent u geïnteresseerd in een uniek, zelf ontworpen en/of gepersonaliseerd artikel?

Mail ons dan uw wensen, een omschrijving van het artikel, het gewenste aantal en de gewenste leverdatum. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een aantrekkelijke offerte! En heeft u liever eerst even telefonisch contact, bel ons dan op telefoonnummer 013-5451966.

Bavaria vuurkorf op maat        Grolsch potkachel
     

Geef een uniek kerstpakket of relatiegeschenk met een "eigen vuurkorf"

Uw bedrijfsnaam of andere willekeurige tekst kunnen we op decoratieve wijze in bijvoorbeeld een vuurkorf plaatsen. De vuurkorf vullen we met allerlei leuke artikelen en u heeft een uniek en heel persoonlijk kerstgeschenk voor uw medewerkers!

Het ontwerp, de afmetingen en de overige cadeauartikelen zijn volledig naar wens in te vullen.

 

       

    Vuurkorf op maat