De tuinhaard

Het seizoen voor de tuinhaard is weer aangebroken! Met een tuinhaard kunt u de vaak wat frisse Nederlandse zomeravonden eindeloos verlengen. Bij de tuinhaard is het heerlijk vertoeven, er gaat namelijk niets boven een knisperend haardvuur in de open lucht.

 

Gardenmaxx Pinacate-Black-3

 

Een tuinhaard wordt ook wel terrashaard, buitenhaard, buitenkachel, tuinkachel of terraskachel genoemd. Er is geen verschil, al deze kachels en haarden worden buiten gestookt. Hetzij op het terras, hetzij in de tuin of onder de veranda. Ons maakt het niet uit, als u het maar gezellig en lekker warm heeft!

 

Outtrade Terrashaard colorado

 

Bij Vuurkorfwinkel.nl heeft u de keuze uit meer dan 80 buitenhaarden. Allemaal handig onderverdeeld in overzichtelijke categorieën. Zo vindt u er tuinkachels van cortenstaal, tuinhaarden van zwart staal, leuke Mexicaanse haarden of terrashaarden gemaakt van RVS. Voor elk wat wils dus.

 

FF109_1

 

Maar heeft u bij nader inzien toch liever een trendy vuurschaal, een comfortabele vuurtafel of een leuke vuurkorf, ook dan bent u bij Vuurkorfwinkel.nl aan het juiste adres!

Alle tuinhaarden worden kosteloos bij u thuisbezorgd. En bestelt u op werkdagen voor 15:00 uur, dan heeft u de haard de volgende dag al in huis. Vuurkorfwinkel.nl heeft namelijk alle artikelen zelf op voorraad.