Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen Vuurkorfwinkel.nl

 
WILT U ZAKELIJK BESTELLEN? GEEN PROBLEEM!

Ook grotere aantallen bestelt u eenvoudig en snel bij Vuurkorfwinkel.nl! U ontvangt dan aantrekkelijke kortingen en wij bezorgen alle artikelen op het door u gewenste adres.

Vraag snel een offerte aan!

Bel ons op telefoonnummer 013-545 19 66 of stuur een e-mail en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, dan kunnen wij de bestelling direct voor u afhandelen. Wij hebben alle artikelen zelf op voorraad. U ontvangt uiteraard een gespecificeerde factuur inclusief BTW.

 PRECIES WAT U WILT, OP MAAT GEMAAKT!

Uw eigen unieke ontwerp, materiaal of persoonlijke stijlelementen, ook dat is mogelijk bij Vuurkorfwinkel.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vervaardigen van custom-made vuurkorven, vuurschalen, terrashaarden, etc.

Wij kunnen vrijwel ieder ieder artikel custom-made vervaardigen; in uw eigen kleur, in uw eigen model en met uw eigen bedrijfsnaam of label. Ook eventuele speciale verpakkingen kunnen wij voor u verzorgen.

Uw eigen unieke vuurkorf, vuurschaal of terrashaard

Lees hier meer over custom-made vuurkorven, vuurschalen en terrashaarden.

 

Bavaria vuurkorf

 


 


VUURKORFWINKEL.NL LEVERT OOK KERSTPAKKETTEN

De wereld verandert snel. Wat niet verandert is dat uw medewerkers en relaties een origineel kerstpakket enorm blijven waarderen. Een traditie om vast te houden dus!

Vuurkorfwinkel.nl biedt u de mogelijkheid om een orgineel kerstpakket aan te bieden. Bijvoorbeeld een leuke vuurkorf, een trendy vuurschaal of een populaire Zweedse fakkel. En… in alle prijsklassen. Voor elk wat wils dus!

Bestel uw kerstpakketten op tijd

Uw online bestelling handelen wij met de meeste zorg af!
Met een tijdige bestelling voorkomt u dat de Kerstpakketten van uw keuze zijn uitverkocht. Wij bezorgen de pakketten op de plaats en de tijd die ú wilt!

Maatwerk is onze kracht!

Ook voor maatwerk-pakketten bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u specifieke wensen, wilt u uw pakketten op een bijzondere wijze laten opvallen of heeft u vragen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij geven u graag een goed advies.

Bekijk hier onze kerstpakketten

Kerstpakket met vuurkorf

 


 

 

CADEAUBON VAN VUURKORFWINKEL.NL

Bij Vuurkorfwinkel.nl zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar!

Een cadeaubon als kerstgeschenk is een origineel alternatief voor het traditionele kerstpakket. Bij Vuurkorfwinkel.nl kan uw medewerker of relatie dan zelf bijvoorbeeld een leuke vuurkorf, vuurschaal, Zweedse fakkel of popcornpan uitzoeken. Snel, eenvoudig en altijd een geschenk naar wens!

Maar ook als verjaardagscadeau of andere feestelijke gebeurtenis is de kadobon van Vuurkorfwinkel.nl natuurlijk een cadeau dat in de smaak zal vallen! Lees hier meer over de cadeaubon van Vuurkorfwinkel.nl

 

Cadeaubon Vuurkorfwinkel.nl