Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ?

Vuurkorfwinkel.nl is een internetwinkel met scherpe prijzen, een enorm assortiment en snelle levertijden. Op het gebied van vuurkorven, vuurschalen, tuinhaarden, vuurtafels en aanverwante accessoires zijn we inmiddels één van de grootste van Nederland, België en Duitsland! Bij Vuurkorfwinkel.nl bent u verzekerd van plezierig en gemakkelijk winkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. 

 

EERLIJKE PRIJZEN

De kracht van vuurkorfwinkel.nl is de unieke combinatie van kopen via internet tegen eerlijke en scherpe prijzen, maar met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel. Vuurkorfwinkel.nl is onderdeel van Brave International B.V. en richt zich op de Nederlandse en Belgische consument.

 

VOOR 17.00U. BESTELD, MORGEN IN HUIS*!

Vrijwel alle artikelen hebben wij zelf op voorraad en zijn direct leverbaar. Indien u op werkdagen voor 17.00u. bestelt, dan garanderen wij dat wij dezelfde dag nog verzenden. Normaliter heeft u uw aankoop dan de volgende werkdag al in huis!

 

WEBSHOP KEURMERK

Vuurkorfwinkel.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat Vuurkorfwinkel.nl de gedragsregels onderschrijft die het u mogelijk maken om veilig en betrouwbaar online te winkelen.

 

VOLLEDIGE SERVICE EN GARANTIE

U krijgt bij ons de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als verkoper van een aantal grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om het product af te halen.

 

BESCHERMING PERSOONLIJKE GEGEVENS

Vuurkorfwinkel.nl gaat uiterst zorgvuldig om met de gegevens van haar klanten. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van uw persoonlijke gegevens.

 

VUURKORFWINKEL.NL IN HET KORT:

•  Voor 17.00u. besteld, morgen in huis
•  Gratis thuisbezorgd boven de € 50,-
•  14 dagen op zicht
•  Niet goed, geld terug
•  Webshop Keurmerk
•  Achteraf betalen
•  Artikel zelf afhalen in onze showroom  

 

VOLG ONS OOK OP:
 

Volg Vuurkorfwinkel.nl op Facebook   Volg Vuurkorfwinkel.nl op Twitter   Volg Vuurkorfwinkel.nl op Google+   Ga naar ons Weblog   Volg Vuurkorfwinkel.nl op Pinterest