Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Terrashaard La Luz 128 cm

Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
38 review(s)

Op voorraad

Adviesprijs € 99,00

Nu € 84,95

Voordelen Vuurkorfwinkel

Voor 17.00u. besteld, morgen in huis

Gratis thuisbezorgd

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen

prev
next
close
Terrashaard La Luz

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal

per pagina
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Karin
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
We hadden 'm vrij laat voor Vaderdag besteld, maar keurig op tijd werd de haard geleverd. Direct in elkaar gezet en met Vaderdag genoten van een gezellig vuurtje! Op naar nog meer momenten om de haard aan te steken! (Geplaatst op 19-06-2019)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Bianca Meeuwsen
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
De haard werd mooi geleverd, zeer degelijk verpakt. Het in elkaar zetten was zo gebeurd, en 's avonds hebben we gelijk kunnen genieten van deze geweldige haard. Er komt zeer veel warmte vanaf, en door de schoorsteen heb je geen last van de rook. Al met al heeft het onze verwachtingen overtroffen. (Geplaatst op 16-06-2019)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Cliff Wings
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Mooie haard, goed geprijsd, hele fijne haard. Ik ga er deze zomer nog vaak van genieten! (Geplaatst op 23-04-2019)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Renate
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Snelle levering, goede prijs. Alleen zat de schroefdraad waar de bout in moet om het onderste en bovenste deel aan elkaar te verbinden schreef. Hierdoor werd een simpel bouwpakket voor mij toch best lastig (vrouw). Na veel geploeter is het mij uiteindelijk wel gelukt. (Geplaatst op 25-02-2019)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door joscortenraad
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Snelle en correcte levering van een eenvoudige tuinhaard tegen een goede prijs. (Geplaatst op 02-09-2018)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Sanda Schoenmakers
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Erg mooie haard. We hebben hem cadeau gegeven. De haard viel heel erg in de smaak en ze waren er super blij mee. Erg mooi cadeau voor een erg mooie prijs. Service is ook top. Snelle levering en erg vriendelijk personeel wat je erg netjes en goed te woord staat als je belt. (Geplaatst op 14-08-2018)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Willeke en José
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Fijne haard!! Wij geven de vuurkorfwinkel de warme douche want onze haard bleek een deuk te hebben en dit is keurig met ons opgelost!! Chapeau en we geven het door!! (Geplaatst op 15-06-2018)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Mark vroone
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Mooie haard. Doet het fantastisch. (Geplaatst op 13-05-2018)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Dees
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Erg mooie terrashaard. Heb hem cadeau gegeven en dat viel in hele goede aarde. Hij is er blij mee. Verzending was vlug alleen had ik de pech dat DHL het liet afweten. Maar toen ik belde werd ik netjes te woord gestaan en voorzien van de juiste info. Cadeau was op tijd. Over het gebruik kan ik nog niets melden. (Geplaatst op 07-03-2018)
Terrashaard La Luz 128 cm Review gemaakt door Nicole
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Product besteld midden in de nacht en 2 dagen later in Nederland afgeleverd, net op tijd voor mijn vaders verjaardag :) , de kachel was niet te groot maar ook niet te klein, perfect voor zomerse avonden. Ook de prijs valt reuze mee. Dit was een orgineel en betaalbaar cadeau waar mijn hele familie van kan genieten! (Geplaatst op 18-02-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal

per pagina

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Terrashaard La Luz 128 cm

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
  •     (Wordt niet vermeld)

Bekijk hier onze Privacyverklaring