Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Esschert vuurschaal roest op voet (vierkant)

Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
10 review(s)

Op voorraad

Adviesprijs € 59,95

Nu € 46,50

Voordelen Vuurkorfwinkel

Voor 17.00u. besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen

webshop keurmerk

prev
next
close
Esschert vuurschaal roest vierkant FF153

Klantenreviews

10 artikel(en)

per pagina
Esschert vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door Jürgen Naert
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Super tevreden, snelle levering en vlotte afhandeling. Ook leuk dat je achteraf kunt betalen en wat we dan ook onmiddellijk gedaan hebben na levering, prachtig voor op ins terras te zien en lekker warmte in de avond. Eerste aankoop bij jullie maar niet de laatste !! (Geplaatst op 25-05-2018)
Esschert vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door Jeanne van Oosterhout
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Hij ziet er prachtig uit, we hopen dat het gauw mooi weer wordt zodat we hem kunnen gebruiken. We hebben hem op zaterdag besteld en hij is op dinsdag geleverd, geen probleem. (Geplaatst op 08-03-2018)
Esschert vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door Jeroen B.
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Helemaal top,

Goede selectie hier en de recensies helpen goed bij bepalen van een keuze. Deze vuurschaal heeft natuurlijk als groot voordeel geen as en troep op je tuinbestrating of gras. Ook het weggooien van de as gaat makkelijk want je kunt de schaal eraf tillen (en die weegt niet veel). Door de holle bolvorm blijft alles er goed in liggen en gaat de lucht goed onder het hout. Supersnelle levering, 's avonds besteld, volgende dag in huis in een stevige doos.
Fantastisch mooi vuur. Door de vormgeving werpt de schaal een schaduw rondom waardoor je in een donkere omgeving de basis niet ziet en het lijkt of het zweeft als je erbij staat. Erg fraai. Enige nadeel.. mijn vrouw wil er nog een of twee bij!

Tevens is dit mijn eerste vuurkorf/schaal en wat brand dat hout snel zeg! Ik moet maar ergens een voorraadje op de kop tikken of wat compacter hout gebruiken. (Geplaatst op 05-02-2018)
Esschert vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door gerard mooij
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
mooie stijlvolle vuurschaal, prima communicatie en redelijk geprijsd. zeer tevreden (Geplaatst op 12-07-2017)
Esschert vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door Irene Middelhuis
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Een hele mooie vuurkorf. Origineel, robuust en kwaliteit. Erg tevreden en erg snelle levering. (Geplaatst op 31-12-2016)
Esschert Vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door J. Teeuwen
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Op vrijdagavond besteld, zatermorgen geleverd. Dat was werkelijk supersnel.
Over de duurzaamheid kan ik nu nog niets kwijt. (Geplaatst op 21-09-2015)
Esschert Vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door lormans
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
mooi uitstraling, prima levering (Geplaatst op 06-08-2015)
Esschert Vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door Fred Koning
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Wij zochten een vuurkorf met een mooie uitstraling. Deze is heel bijzonder. Bestaat uit twee delen waardoor je de as ook nog eens vrij eenvoudig kunt leveren. Staat prachtig in de tuin. Wij hebben de vuurkorf zelf opgehaald. Men liet de gehele collectie zien en werden buitengewoon (klant)vriendelijk geholpen. Top. (Geplaatst op 06-07-2015)
Esschert Vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door M Jansen
Voldoet aan verwachting
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Snelle levering. De Esschert vuurschaal ziet er in het echt nog mooier uit dan op de getoonde foto.
Ik heb deze gekocht voor een expositie om er mijn keramiek
pit-fire gestookt aardewerk in te exposeren
Mooier kan niet pit-fire aardewerk is keramiek gestookt in een houtoven, daarnaast zal ik hem ook als schaal gaan gebruiken, waar hij eigenlijk voor is gemaakt. nl hout in stoken voor een mooi vlammenspel (Geplaatst op 31-03-2015)
Esschert Vuurschaal roest op voet (vierkant) Review gemaakt door M. Groenewegen
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
Bezorging snel en goed verpakt. Vuurschaal makkelijk verplaatsbaar in 2 delen. Ziet er net zo uit als op de afbeelding op de site. De maat is ook goed en doordat deze zeer makkelijk is te verplaatsen kun je hem ook in de winter gebruiken door hem dichter bij het raam te plaatsen ,zodat je een leuk zicht op het vuur hebt vanuit de woonkamer. Ziet er dan heel gezellig uit. Je kunt er behalve hout een schaal inzetten die 2 uur brand. Te koop bij tuincentra. Al met al erg blij met deze aankoop. Bedankt. (Geplaatst op 07-12-2014)

10 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Esschert vuurschaal roest op voet (vierkant)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Kwaliteit algemeen
Voldoet aan verwachting
  •     (Wordt niet vermeld)

Bekijk hier onze Privacyverklaring