OFYR huren

Wilt u een OFYR huren?

Heeft u een bijzondere gelegenheid waarbij u graag een OFYR zou willen gebruiken? Dan kunt u bij Vuurkorfwinkel.nl een afspraak maken voor de huur van een OFYR Classic 100-100. Haal bij ons je OFYR op – compleet met de nodige accessoires – en u kunt er zelf op koken! Zo kunt u zelf ervaren hoe fantastisch buiten koken op de OFYR kan zijn…

 

OFYR huren


OFYR voor Horeca

De OFYR is ook een ideale outdoor catering oplossing voor (eet-)cafés en restaurants; het toestel biedt een nieuwe manier van koken en maakt terrassen en binnenplaatsen extra warm en gezellig.

Dankzij de grote ronde plaat kan met één OFYR Classic 100-100 gemakkelijk voor 50-100 personen gekookt worden. Voor grotere groepen of voor uitgebreidere culinaire mogelijkheden kunnen meerdere OFYR's worden gebruikt of kunt u de OFYR Classic XL huren.

De OFYR Classic XL is een OFYR met een diameter van maar liefst 150 cm en daarmee een absolute blikvanger. Zonder problemen kunnen twee koks een groep van 150 gasten van een culinaire maaltijd voorzien.

 

Wilt u een OFYR huren? Neem contact met ons op!

Onze verhuurmogelijkheden kennen de optie om de OFYR na afloop tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen.Besluit u de betreffende OFYR te kopen, dan trekken wij de huursom van de koopsom af!

Huren van een OFYR is mogelijk voor langere tijd, maar uiteraard is huren voor slechts enkele dagen ook géén probleem.

Voor meer informatie over het huren van een OFYR kunt u contact met onze klantenservice op telefoonnummer 013-545 19 66.

Bekijk hier het volledige OFYR assortiment.