Corf

Corf Circulaire Vuurkorf

Corf is een vuurkorf gemaakt door een StartUp bedrijf dat zich sinds 2021 bezig houdt met circulariteit. Het bedrijf zorgt ervoor dat oude afgedankte producten een nieuw leven krijgen, zo ook hun nieuwste aanwinst Corf! Corf is gebaseerd op het unieke ontwerp van de wastrommel zoals je hem kent.

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Corf. De circulaire vuurkorf.

Door het gebruik van oude wasmachinetrommels zijn deze vuurkorven een duurzame optie. De trommel is geheel aangepast om 100% geschikt te zijn als vuurkorf en waardoor jij ene geweldig vuurtje kan aansteken. Het mooie aan de vuurkorf is het strakke design in combinatie met het stoere uiterlijk. Corf is niet alleen een vuurkorf, het is een product dat ene tweede leven in gaat.  

Het merk staat voor duurzaamheid en is bezig met het ontwikkelen van circulaire producten om zo een uniek design te leveren in combinatie met een goed werken product. Door middel van de C-Coating laag die over de korf is gespoten kan de korf goed tegen hitte (+1000° Celsius) en is de korf beschermd tegen de weersinvloeden.

Het design van de Corf 

Het design van de Corf is simpel maar doordacht. De vuurkorf staat op een poot dat ook een onderdeel uit de wasmachine is. Hierdoor krijgt de vuurkorf een duurzaam uiterlijk en zie je dat de Corf totaal is omgebouwd tot een mooie design vuurkorf. De korf zelf heeft vele gaatjes waardoor de vuurkorf voldoende zuurstof krijgt en dus het vuur geweldig zal branden. Mede zie je door de gaatjes de vlammen dansen in de korf.  

The Bastard CompactThe Bastard Compact

Volledige verbranding 

Het fijne aan deze vuurkorf is de manier waarom het brandhout volledig zal verbranden. Door de vele zuurstof kan het vuur goed branden en zal deze mooi vlammen. Door het zuurstof zal er weinig rookontwikkeling zijn en zal het vuur dus volledig uit oranje vlammen bestaan. Dit is ene enorm voordeel aan deze vuurkorf waardoor je uren kan genieten van de Corf en geen rookoverlast zal ervaren.  

Vragen over de Corf?

Heeft u nog vragen over Corf of over andere producten? Mail ons dan via het contactformulier of bel de klantenservice.