Klanttevredenheid

Geef je mening!

Vuurkorfwinkel.nl hecht veel waarde aan de klantervaring- en tevredenheid van haar klanten. Daarom doen wij er alles aan om dit zo prettig mogelijk te maken. Toch een suggestie of klacht? Lees hieronder hoe wij hiermee omgaan en jouw klacht zo snel en goed mogelijk verwerken.

 

Wij verzoeken je vriendelijk om een review te plaatsen

Om de algehele klanttevredenheid te toetsen sturen wij onze klanten 5 dagen na aankoop een vriendelijk verzoek tot het plaatsen van een review. Buiten het feit dat wij met deze informatie wellicht onze eigen bedrijfsvoering cq. onze klantenservice kunnen verbeteren, is het met name ook voor toekomstige klanten een prettige manier om vooraf de ervaringen van andere klanten bij hun keuze voor een specifiek product te laten meewegen. Deze ervaringen worden als zeer waardevol ervaren.

Wij vragen je om een viertal aspecten te beoordelen:

  1. De prijs
  2. De kwaliteit algemeen
  3. De gebruiksvriendelijkheid
  4. Voldoet het product aan de verwachtingen?

Het geven van een beoordeling hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Je kunt vanuit de gestuurde e-mail met één simpele klik naar het aangekochte artikel gaan en daar jouw beoordeling op basis van een aantal sterren (1 t/m 5) weergeven. Of je zelf nog een extra toelichting geeft is geheel aan jou, maar het wordt wel erg gewaardeerd! 
Het geven van een review is overigens een vriendelijk verzoek en zeker geen verplichting. Je helpt er echter wel andere consumenten mee en dus verloten wij iedere maand € 50,- shoptegoed onder alle binnengekomen reviews. Als dank voor je medewerking! 
 

Heb jij suggesties? We horen het graag!

Heb jij suggesties hoe wij jou beter van dienst kunnen zijn? Vuurkorfwinkel.nl streeft ernaar om je zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie, goede producten en het beste advies. Indien je suggesties hebt voor de verbetering van onze website, ons assortiment of onze service, dan vernemen wij dat natuurlijk graag. Laat het ons weten, bij voorkeur via e-mail. Vuurkorfwinkel.nl verbetert haar dienstverlening voortdurend en stelt jouw reactie daarom zeer op prijs. 
Alles draait om de tevredenheid van onze klanten! 
Bij Vuurkorfwinkel.nl draait alles om de tevredenheid van onze klanten. Mocht je toch klachten hebben over de website, ons assortiment, onze informatieverstrekking of over onze service, laat het ons dan weten. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt mailen naar: info@vuurkorfwinkel.nl 
Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden en mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Europese ODR platform

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platformis gemakkelijk in te vullen. Wanneer de klacht nog niet bij ons in behandeling is, staat het jou vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Vanaf één centraal punt kun je daar als consument klachten indienen over elke webwinkel, waar in de EU dan ook. De geschillencommissie waarnaar wordt doorgeleid, hanteert verder gewoon haar eigen procedurevoorschriften, met inbegrip van de kostenregeling.

Je hebt als consument bij aangesloten webwinkels dus drie opties: Je kunt in elk geval rechtstreeks bij ons terecht, maar je kunt jouw geschil ook bij de afdeling Bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk of op het Europese ODR platform melden, waarna dit platform ervoor zorgt dat je alsnog bij de juiste, aangesloten geschillencommissie terecht komt.

Met betrekking tot klachten willen wij graag nog het volgende aangeven:

  • Iedere klacht nemen wij serieus!
  • Jouw klacht wordt vertrouwelijk behandeld
  • Op grond van jouw klacht wordt actie ondernomen.
  • Je ontvangt binnen 2 werkdagen na ontvangst van jouw klacht een bevestiging.