14 dagen tevredenheidsgarantie

Bedenktijd en annulering van een order

Vanaf 13 juni 2014 geldt in Nederland een wettelijk vastgelegde zichttermijn van tenminste 14 werkdagen. Als lid van het Webshop Keurmerk hebben wij deze termijn echter altijd al gehanteerd. Vanaf het moment dat u het artikel heeft ontvangen heeft u een termijn van 14 dagen om de bestelling zonder opgave van redenen te annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen (een e-mailbericht naar onze klantenservice is voldoende) of als het product al afgeleverd is, door dit retour te zenden (de kosten voor terugzenden zijn voor uw rekening).

Heeft u spijt van uw aankoop? Géén probleem!

Als u een bestelling heeft gedaan, dan kunt u daar later toch spijt van krijgen. Daarom heeft u dus de zichttermijn van 14 dagen na aflevering. Maar wat als u bestelt heeft en er eigenlijk al direct spijt van heeft? U hoeft niet te wachten tot de bestelling is aangekomen om deze dan weer te retourneren.                                                  

Neem contact met ons op!

Bel ons, of stuur ons een e-mail (waarin uw naam, klantnummer en het ordernummer zijn vermeld) en de annulering van uw order wordt uitgevoerd. Wij kunnen u dan ook melden of de artikelen al naar u onderweg zijn en hoe dan te handelen als ze alsnog aangeboden worden door de vervoerder. Natuurlijk is annulering voor u kosteloos en hopen wij dat u een volgende keer wel bij ons bestelt.