Reviews

Wij verzoeken u vriendelijk om een review te plaatsen

Om de algehele klanttevredenheid te toetsen sturen wij onze klanten 5 dagen na aankoop een vriendelijk verzoek tot het plaatsen van een review. Buiten het feit dat wij met deze informatie wellicht onze eigen bedrijfsvoering cq. onze klantenservice kunnen verbeteren, is het met name ook voor toekomstige klanten een prettige manier om vooraf de ervaringen van andere klanten bij hun keuze voor een specifiek product te laten meewegen. Deze ervaringen worden als zeer waardevol ervaren.

Wij vragen u om een viertal aspecten te beoordelen:

1. De prijs

2. De kwaliteit algemeen

3. De gebruiksvriendelijkheid

4. Voldoet het product aan de verwachtingen?

Het geven van een beoordeling hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. U kunt vanuit de gestuurde e-mail met één simpele klik naar het aangekochte artikel gaan en daar uw beoordeling op basis van een aantal sterren (1 t/m 5) weergeven. Of u zelf nog een extra toelichting geeft is geheel aan u, maar het wordt wel erg gewaardeerd!

Het geven van een review is overigens een vriendelijk verzoek en zeker geen verplichting. U helpt er echter wel andere consumenten mee en dus verloten wij iedere maand € 50,- shoptegoed onder alle binnengekomen reviews. Als dank voor uw medewerking!