Aankoopbedrag handmatig overboeken

Vooraf overmaken

Als u kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u het bedrag vooraf via uw eigen bank overmaken op onze bankrekening. Het pakket kan dan verzonden worden als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. U ontvangt van ons een Proforma factuur op uw e-mailadres en betaalt deze met vermelding van het bestelnummer / debiteurennummer. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling zo snel mogelijk door DHL verzonden.

1-3 Dagen verwerkingstijd

Bij een handmatige overboeking kan het 1-3 dagen duren voordat we uw bestelling kunnen verwerken. Niet iedere bank verwerkt uw betaling direct waardoor er enige vertraging kan ontstaan. U ontvangt van ons bericht als de betaling binnen is en uw bestelling verzonden kan worden. Vanaf het moment dat uw betaling binnen is geldt de normale levertijd.

Wilt u uw aankoop al eerder in huis hebben?

Kiest u dan altijd voor een van de directe online betaalmethoden (Creditcard of iDEAL). Wij kunnen dan gelijk aan de slag met het verwerken van uw bestelling

Als u beschikt over internetbankieren van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u ook met iDEAL betalen. Dan kunnen we uw bestelling direct verwerken omdat iDEAL ons binnen enkele minuten kan bevestigen dat de betaling is gelukt. Ook iDEAL is geheel kosteloos in gebruik, er worden geen extra transactiekosten berekend.

Ons rekeningnummer

U kunt het aankoopbedrag overschrijven op het volgende Rabobank Rekeningnummer: NL39RABO0157569160 ten name van: Brave International B.V. te Tilburg.

Handmatig overboeken:

•  Gemakkelijk en veilig zelf het aankoopbedrag overmaken via uw eigen bank
•  Vermeld het bestelnummer bij de overschrijving
•  Houd rekening met een langere verwerkingstijd dan andere betaalmethoden (1-3 dagen)