Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Kerstpakket Compliments

Kerstpakketten met het thema With Compliments - inspirerende en waarderende teksten

Deze stijlvolle, chique lijn is uitgevoerd in zwart-wit met een gouden accentje en voorzien van inspirerende en waarderende teksten. Kerstpakketten in dit thema bieden de mogelijkheid om op een luchtige manier de ander een mooi complimtent te geven of te bedanken. Wie ontvangt er nu niet graag een positief gevoel ?

Kerstpakketten met dit uitgeproken thema zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën en met verschillende unieke geschenken als een vuurschaal, vuurkorf Cube BBQ of een Zweedse Fakkel; elk uitermate geschikt om een uw mooie woorden subtiel over te brengen!

Heeft u vragen of heeft u graag contact met één van onze medewerkers voor een voorstel op maat, bel ons dan op 013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst! 

Is uw kerstpakket op dit moment nog leverbaar?
Neem voor de actuele voorraadstatus eerst even contact met ons op: 013-5441966

 

per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
           

 

 

Kies uit de verschillende thema's of kies voor maatwerk

Zoveel mensen, zoveel wensen. De één wil verrassen met een traditioneel kerstpakket, de ander wil graag zelf een keuze kunnen maken. 
Prima natuurlijk. Wij van Vuurkorfwinkel.nl hebben met name flexibiliteit en keuzevrijheid hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons terecht
voor een kerstpakket uit onze huisselectie of voor een kerstpakket op maat! Geen standaard pakketten, maar altijd samengesteld uit de leukste artikelen voor buiten.

Niets is ons te gek! Alles kan...

Wilt u graag zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan! Onze huisselectie kerstpakketten zijn namelijk ook bedoeld als inspiratiebron om zelf een origineel pakket samen te stellen. Niets is ons te gek en alles kan! Een specifiek artikel, een persoonlijke kaart of speciale verpakking? Wij regelen het! Onze medewerkers helpen u daar graag bij. Eén telefoontje volstaat. Ook dat is Vuurkorfwinkel.nl

Bekijk links in het hoofdmenu de verschillende thema's variërend van warm rood tot stijlvol zwart en combineer naar hartelust met onze leuke artikelen.

U heeft al een leuk kerstpakket vanaf € 13,95

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we zelf een aantal leuke kerstpakketten met vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel samengesteld. Deze kunt u direct online bestellen! En heeft u nog vragen of wilt u toch liever een voorstel op maat, bel ons dan op 
013-545 19 66. Wij zijn u graag van dienst!

Lees hier de meest gestelde vragen over onze kerstpakketten.