De vuurtafels van Cosi fires

Cosidrum Cosi fire

 

Met de vuurtafels van Cosi fires creëert u uw eigen hotspot!

Cosi fires is een nieuw eigentijds merk dat een hele collectie trendy vormgegeven buiten-beleefproducten op de markt heeft gebracht. Zo is er nu een compleet programma Cosi fires werkend op gas. Speciaal ontworpen om  een Hotspotgevoel te creëren in de eigen tuin, op het dakterras of het balkon.

Geïnspireerd door kleur, ronde vormen en strakke belijning ontstond begin 2013 het idee van de Cosidrum. Men wilde er voor zorgen dat de strakke ronde vorm altijd optimaal aansluit bij de sterkte van de boodschap die de consument met zijn Cosi wilt uitstralen. Binnen de Cosidrum-serie kan men kiezen uit drie formaten eigentijdse gashaarden voor buiten.

Een pakkende statement onderscheidt zich door de nuance in de boodschap. Daarom koos men voor het gebruik van een niet alledaags materiaal als een non-ferro magnesium houdende legering. De tot maximaal 5 kg grote gasfles plaatst u in de Cosi via de geraffineerd ontworpen bovendeksel met de speciaal gepatenteerde sluiting. Als hotspotter wilt u tenslotte het beste. Het hoogwaardige gassysteem met piëzo-ontsteking doet de rest.

Vuurtafel cosi fire 70 cm

aaaa

Voor elke toepassing is er de juiste Cosidrum. Wilt u een compacte versie of heeft uw buiten een bescheiden omvang? Dan kiest u voor de Cosidrum 70. Met een diameter van 53 cm bij een hoogte van 70 cm is hij de compacte alleskunner van Cosi.

Vuurtafel cosi fire 54 cm  

Wilt u uw Cosi integreren met uw loungeset of gebruiken als de centrale hotspot van uw tuin of dakterras? Dan bent u het beste uit met de Cosidrum 54. Met een hoogte van 54 centimeter past die optimaal binnen een kring gasten of sluit u hem eenvoudig aan op de hoogte van uw buitentafel.

 Vuurtafel cosi fire 100 cm  

Zoekt u het groter, dan kiest u voor de Cosidrum 100. Dat is de Cosi als ultieme eyecatcher. Niet alleen voor in je tuin. Denk ook eens aan een professionele inzet binnen uw horeca-onderneming. Met een Cosi genieten uw gasten eerder van de lente en tot later in de herfst.