Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

FORNO tuinaccessoires

Maak de tuin gezelliger met een FORNO tuinhaard

Wat is er heerlijker dan op een zomerse avond lekker bij elkaar kruipen rondom een terrashaard, vuurkorf of vuurtafel van FORNO?
Al luisterend naar het knisperende hout en genietend van uw roseetje of biertje. Met de hoogwaardige producten van FORNO (voorheen bekend onder de naam Burni) kan uw zomer niet meer stuk. U vindt ze allemaal bij vuurkorfwinkel.nl.

a
per pagina

Artikelen 37 tot 55 van 55 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 37 tot 55 van 55 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

 

Logo Forno


FORNO tuinhaarden: design en kwaliteit 

Op zoek naar unieke producten voor in uw tuin of op uw terras? Met een terrashaard, vuurkorf of vuurtafel van FORNO (voorheen bekend onder de naam Burni) haalt u een prachtig kwaliteitsproduct in huis. De producten zijn handgemaakt, hebben een uniek design en gaan – dankzij de hoogwaardige kwaliteit – jarenlang mee. FORNO producten zijn namelijk gemaakt van 3 mm dik cortenstaal. Ze hebben een mooie bruinoranje roestkleur en hoeven niet te worden geschilderd. Sterker nog: hoe langer u de terrashaard, vuurkorf of vuurtafel gebruikt, hoe mooier hij wordt! Op alle producten van FORNO zit maar liefst 5 jaar garantie. Sommige producten zijn ook in het zwart te bestellen. 

Terrashaarden

FORNO heeft verschillende terrashaarden in het assortiment. Zo kunt u met de hoge FORNO terrashaard Skipp een gezellig haardvuurtje stoken, maar hem ook omtoveren tot een barbecue. Met het bijgeleverde barbecuerooster maakt u het lekkerste vlees klaar. Of wat dacht u van heerlijke vispakketjes of geroosterde groenten? Het kan allemaal. Ook met de lagere en rechthoekige FORNO terrashaard Enok of de smalle Borr kunt u barbecueën. U kunt voor deze modellen een los barbecuerooster bestellen. Ideaal, want zo hoeft u niet twee losse producten aan te schaffen en houdt u meer ruimte in de tuin of op het terras over.

Vuurkorven en vuurtafels 

Naast terrashaarden heeft FORNO ook prachtige vuurkorven en vuurtafels in het assortiment. U kunt kiezen uit vuurkorven zoals de FORNO vuurzuil met verschillende versiersels aan de bovenkant: rondjesmotief, slingertjesmotief of slangetjesmotief. De vuurkorven zijn – net als de terrashaarden – zowel in roestkleur als in het zwart te bestellen. Gaat uw voorkeur uit naar een vuurtafel? FORNO heeft zowel ronde als vierkante vuurtafels in het assortiment. Net waar u van houdt. Voor welk model u ook kiest: u haalt gegarandeerd een sieraad voor uw tuin… in huis.  

Standaard vijf jaar garantie

De vuurschalen, vuurtafels en terrashaarden van FORNO® zijn kwalitatief hoogwaardige ‘vuurproducten’ voor op uw terras of veranda. Qua vormgeving eigenzinnig, tijdloos en uniek te noemen. Alles voor een geweldige innovatieve vuurbeleving. Forno geeft dan ook op al hun producten vijf jaar garantie. De onconventionele vormgeving zorgt er bovendien voor dat alle producten van FORNO ook mooi zijn op momenten dat u ze niet gebruikt.

Accessoires van FORNO

Naast haarden, korven en tafels biedt FORNO ook allerlei accessoires die u bij Vuurkorfwinkel.nl kunt bestellen. Wilt u uw Enok –of Borr terrashaard ook gebruiken als barbecue? Bestel dan het losse barbecuerooster. Wilt u uw terrashaard uitbreiden met een schoorsteenpijp of regendak? Dat kan! Uw vuurtafel extra aandacht geven? Plaats hem dan op de mooie Burni sokkel. (Overigens ook mooi voor binnenshuis, met bijvoorbeeld een bloemstuk erop.) Wilt u het hout voor uw terrashaard, vuurkorf of vuurtafel stijlvol opslaan? Dan kunt u de FORNO houtopslag bestellen.

Bestel nu producten van FORNO

Gaat u voor de terrashaard, vuurkorf of vuurtafel? Met de kwaliteitsproducten van FORNO zit u altijd goed. Bestel het product van uw keuze vandaag nog op Vuurkorfwinkel.nl. De meeste producten heeft u binnen 24 uur in huis. U kunt de producten natuurlijk ook in ons magazijn ophalen.