Verleng uw zomeravonden met een comfortabele tuinhaard

Outtrade Terrashaard coloradoWe leven tegenwoordig veel buiten. De tuin is echt een verlengstuk van de woonkamer geworden. We zorgen ervoor dat de tuin er netjes bijligt, schaffen een mooie tuinset aan en kunnen avonden lang barbecueën. Net zo lang totdat het echt wat frisjes wordt… Op die momenten biedt een warme fleecedeken of een vestje natuurlijk uitkomst, maar veel praktischer is misschien wel de warmte van een tuinhaard.

Een terrashaard biedt niet alleen die aangename warmte, maar geeft ook een extraatje in de vorm van sfeer. Het geluid van het knisperende vuur en het beeld van de bewegende vlammen zorgen zeker voor een ongekende gezelligheid op jouw terras. Mooie zomeravonden kunnen tot in de late uurtjes worden verlengd. Twee vliegen in één klap dus!

Wat is een tuinhaard?

Een tuinhaard is een staande haard gemaakt van vuurbestendig materiaal, veelal van staal maar er zijn ook terrashaarden van andere materialen zoals; gietijzer, cortenstaal (roest) en keramiek. Een tuinhaard biedt veel gebruikersgemak, de voornaamste reden is dat de rook wordt afgevoerd wordt met een pijp. Hierdoor is van eventuele rookoverlast en een doordringende rooklucht op het terras geen sprake meer.

Een brandende terrashaard biedt natuurlijk een sfeervol plaatje, maar ook als de haard niet brandt heb je overdag een mooi object in je tuin staan dat zeker gezien mag worden. Er is namelijk altijd wel een model dat in jouw tuin past.

De zomer komt eraan…

Outtrade terrashaard Araza SquareHet is inmiddels al weer mei, de temperaturen lopen langzaam op en een zomergevoel maakt zich meester over ons. Dit is hét moment om je op je gemak te oriënteren op een comfortabele terrashaard. Want over één ding zullen we het wel eens zijn, een zelfgestookt haardvuur biedt een bijzondere sfeer in jouw tuin en mag eigenlijk niet meer ontbreken. Op een mooi plekje onder jouw veranda of in een hoek van jouw terras, je zult genieten van de warmte en sfeer die een tuinhaard geeft.

Goedkope tuinhaarden al verkrijgbaar vanaf € 50,00

De aanschaf van een tuinhaard, ook wel terrashaard, buitenhaard of tuinkachel genoemd, hoeft helemaal niet in de papieren te lopen.  Bij Vuurkorfwinkel.nl is het assortiment tuinhaarden enorm. Je vindt er maar liefst 140 verschillende modellen tuinhaard. En dat aanbod neemt alleen maar toe.

Als grootste winkel van Nederland en België is er ons alles aan gelegen om jou een breed en gevarieerd aanbod aan tuinhaarden te blijven bieden. Zo vindt je bij ons al een terrashaard van La Hacienda van € 69,95. Het betreft een instapmodel tuinhaard met een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding en is daarom ontzettend populair.

BonFeu tuinhaarden

Ben je op zoek naar een geweldige combinatie van sfeer, gezelligheid en een buiten kookervaring? Dan zijn de BonFeu tuinhaarden een uitstekende keuze. Van het merk BonFeu zijn er diverse modellen beschikbaar, in het zwart of roest (corten staal). Maar allemaal van dezelfde hoogwaardige kwaliteit waar het merk BonFeu voor staat.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog steeds populaire modellen zoals de de terrashaard Colorado 160, de terrashaard La Hacienda Malmö en de Gardenmaxx Rengo of Gardenmaxx Pular corten. Deze modellen bewijzen al jarenlang waarom ze zo gewild zijn.

Conclusie: Voor een tuinhaard snel naar Vuurkorfwinkel.nl

terrashaard la hacienda colima sfeerKortom; Voor een goedkope tuinhaard, een terrashaard van cortenstaal, een Mexicaanse haard of een gietijzeren tuinkachel ben je bij Vuurkorfwinkel.nl altijd aan het juiste adres! Het assortiment tuinhaarden is breed en gevarieerd en het mooie is dat je jouw terrashaard online kunt bestellen. Je hoeft er de deur niet voor uit en krijgt de tuinhaard gratis thuisbezorgd! Wat wil je nog meer?

Doordat wij alle terrashaarden zelf op voorraad hebben, kunnen wij snel leveren en heb je je tuinhaard de volgende werkdag  al in huis wanneer je voor 17.00u. bestelt. Wil je de terrashaard liever eerst even van tevoren bekijken, dan ben je van harte welkom in onze showroom.

De koffie staat voor je klaar!