Vuurkorfwinkel.nl heeft er een nieuw zusje bij. Na eerder dit jaar Terrashaardshop.be te hebben geopend, heeft Brave International B.V. nu Zweedsefakkelonline.nl toegevoegd.

Zweedsefakkelonline.nl is dé webwinkel voor aanschaf van Zweedse fakkels!
Geeft u een tuinfeest of heeft u gewoon zin in een sfeervol avondje? Zweedse fakkels zijn niet alleen een bijzondere blikvanger, maar ze doen ook uitstekend werk als licht- en warmtebron! Bij Zweedsefakkelonline.nl bent u aan het juiste adres om snel en voordelig een Zweedse fakkel aan te schaffen.

Zweedsefakkelonline.nl is een internetwinkel met scherpe prijzen en snelle levertijden. Bij Zweedsefakkelonline.nl bent u verzekerd van plezierig en gemakkelijk winkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Naast onze specialisatie in zweedse fakkels verkopen we ook producten als terrashaarden, vuurkorven, vuurschalen, rookovens en accessoires. Eigenlijk alles om sfeer en warmte in uw tuin te brengen…

Bent u voor uw medewerkers of voor de organisatie van een evenement geïnteresseerd in grotere aantallen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grote aantallen Zweedse fakkels tegen aantrekkelijke kortingen! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we zullen u niet teleurstellen.

Al onze producten zijn op voorraad, direct leverbaar en worden bij een bestelling vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!

Bezoek snel www.zweedsefakkelonline.nl want één ding staat vast: Ook in deze winkel staat kwaliteit en gemak weer voorop! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Altijd de beste service….