zweedse-fakkel-in-kerstpakket

De Zweedse fakkel is een uniek en duurzaam sfeerproduct, prachtig voor bruiloften, tuinfeesten en evenementen.

Zweedse fakkels verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Zweedse fakkels zijn ingezaagde boomstammetjes variërend van in hoogte van circa 20 tot 100 cm. Het ingezaagde houtblok wordt rechtop gezet en met een aanmaakblokje aangestoken. Door de zaagsnedes onstaat een optimale aanvoer van zuurstof waardoor het houtblok mooi opbrandt tot aan de grond. De brandtijd van een Zweedse fakkel is o.a. afhankelijk van het formaat en de weersomstandigheden.

De Zweedse Fakkels van Vuurkorfwinkel.nl en/of Zweedsefakkelonline.nl zijn gedroogd in speciale droogkamers. Hierdoor branden de fakkels heel goed op, nagenoeg zonder vonken en roken. Dit in tegenstelling tot veel Zweedse fakkels die u ziet liggen bij bouwmarkten en grootgrutters.

Zweedsefakkels van Zweedsefakkelonline

Zweedse fakkel een ware blikvanger

De houten fakkels worden veel gebruikt bij feesten en partijen, zoals een huwelijksfeest, een verjaardagsfeest, een tuinfeest of andere buitenevenement. U kunt er een buitenruimte sfeervol mee verlichten, een pad mee markeren of gewoon als sfeervolle blikvanger in de tuin neerzetten. Bovendien is een brandende Zweedse Fakkel in een besneeuwde tuin een ontzettend sfeervol plaatje! Stelt u zich voor… de eerste sneeuwvlokjes… gluhweintje erbij… dansende vlammen… Om te bestellen gaat u direct naar de webshop.

Zweedse fakkels zakelijk bestellen

Bij Vuurkorfwinkel.nl of Zweedsefakkelonline.nl kunt u Zweedse fakkels ook eenvoudig zakelijk bestellen.

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk, een give-away of een bijzonder kerstgeschenk voor uw werknemers, dan is een Zweedse fakkel natuurlijk een leuke en relatief goedkope oplossing! Zweedse fakkels vallen gegarandeerd in de smaak en bij Vuurkorfwinkel.nl bent u verzekerd van een scherpe prijs! Heeft u liever een compleet kerstpakket met Zweedse fakkel, dan hebben wij ook op dat vlak vele mogelijkheden. Onze kracht is maatwerk! U geeft aan uw wensen aan en wij gaan voor u aan de slag.

Zweedse fakkel brandend

Betreft het grotere aantallen Zweedse fakkels, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U ontvangt van ons een prijsopgave en bent u akkoord, dan leveren wij de Zweedse fakkels op een door u op te geven datum en plaats. Veelal is de bezorging binnen Nederland ook nog eens gratis.