De warmste producten}

De maanden december en januari zijn voorbij maar dat betekent helaas niet dat daarmee de kou verdwenen is. De winterperiode duurt tot 21 maart en dat laat ons met 49 dagen waarin we nog winterse dagen kunnen ervaren. Hierom delen wij graag met jou een aantal producten die vorig jaar tijdens de winterperiode onze klanten warm hielden en wellicht dit jaar ook!

Sfeerhaard als natuurlijke ontspanning

Tijdens de winterperiode is je behoefte om buiten te zijn vaak ver te zoeken. Hierom adviseren wij om altijd sfeer in huis te brengen met natuurlijke elementen. De natuur is een ‘ontstresser’ en dat kan de gemiddelde Nederlander wel gebruiken! Vuur is ook een natuurlijke ‘ontstresser’, maar niet iedereen heeft plek of de mogelijkheid om een echte haard aan te schaffen in huis.

Vorig jaar was dan ook de Dimplex Ignite XL 74” Linear Optiflame de meest populaire sfeerhaard die in de winterperiode werd aangeschaft. Door het levensechte vuurbeeld en de warmte die vrijkomt ontspan je binnen een paar minuten. Daarnaast is de sfeerhaard eenvoudig te plaatsen waardoor dit zonder stress gedaan kan worden. De sfeerhaard komt goed tot zijn recht in een woonkamer op een minimalistische muur. Wanneer 74” te groot is voor bij jou in huis is de BonFeu BonFlame Linear Optiflame van 42” of 60” een goed alternatief.

De BonFlame Linear is in November 2021 nieuw toegevoegd aan het assortiment en biedt vergelijkbare voordelen als de Ignite XL 74”, alleen dan voor een voordeligere prijs. De haard is vocht- en spatwaterdicht waardoor de sfeerhaard ook in een serre, onder een overkapping of tuinhuisje geplaatst kan worden. De BonFeu BonFlame is slechts 14,9 cm diep waardoor de ruimte die in gebruik wordt genomen beperkt is.

Sfeerhaard Dimplex & BonFeu

BonFeu BonBono Tuinhaard zwart

Wanneer je toch graag buiten bent tijdens de koudere dagen is het mogelijk om je tuin of terras op te warmen met de BonFeu BonBono tuinhaard. Het unieke aan de BonFeu Bonbono is dat je de haard ook kan gebruiken als barbecue. Hij is uitgerust met een handig, draaibaar grillrooster dat gecertificeerd is voor het bereiden van voedsel. Het draaiplateau is eenvoudig in en uit de haard te draaien zonder direct in contact te komen met het vuur.

Wanneer je een knus hoekje in de tuin of op het terras hebt wordt deze heerlijk verwarmt en kan je de avond tot in de late uurtjes verlengen. Het uitgesneden logo valt goed op wanneer het donker is en door het deurtje met vonkenscherm kan je genieten van het vlammenspel. De warmte wordt met een hoge straling verspreid rondom de gehele haard, dus niet alleen aan de voorzijde.

BonFeu BonBono Tuinhaard

MOODZ Feet & Handle cortenstaal

Vorig jaar was ook de MOODZ vuurschaal Feed & Handle van cortenstaal een gewild item. De vuurschalen vlogen door het warenhuis tijdens de winterperiode en dat is dit jaar niet heel anders. Een MOODZ vuurschaal is een ware blikvanger voor in de tuin. Het materiaal is robuust en brengt warmte en karakter met zich mee.

Wanneer je kiest voor een vuurschaal van MOODZ haal je kwaliteit in huis waar je enorm lang van kan genieten. Geniet met vrienden op familie van het vlammenspel, grill marshmallows of ga barbecueën met een plancha of grill. De plancha’s en grills zijn midden vorige jaar toegevoegd aan het assortiment en zorgen ervoor dat je het hele jaar door op diverse manieren gebruik kan maken van je vuurschaal.

Sunwood Marino tuinhaard zwart

We hebben al een tuinhaard behandeld in dit artikel, maar de Sunwood Marino tuinhaard mag niet ontbreken aan de lijst met warmste producten. Naast het uitstralen van een aangename warmte biedt de Sunwood Marino tuinhaard ook sfeer. Verder is de tuinhaard op gas terwijl de BonBono gestookt wordt op hout.

De Sunwood Marino tuinhaard is een geschikte sfeerhaard voor buiten bij een lage of hoge loungeset. Met de gasdrukregelaar bepaal jezelf hoeveel hij verbruikt en hoe intens de vlammen zijn. Op vol vermogen brand de gashaard ongeveer 30 tot 35 uur, waardoor je meerdere avonden kunt genieten zonder de gasfles te verwisselen. Door de zwenkwieltjes is de tuinhaard op gas eenvoudig te verplaatsen en op elke gewenste plek neer te zetten.

Tot slot is de Sunwood Marino verkrijgbaar in de vier standaard kleuren; zwart, wit, antraciet en cortenstaal. Desalniettemin is het ook mogelijk om de Sunwood Marino aan te schaffen in een andere kleur naar keuze. Hiervoor is het noodzakelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij regelen de Sunwood Marino tuinhaard in de kleur naar jouw wens. Hierdoor loopt de levertijd op tot ongeveer vier of zes weken.

Sunwood Marino Tuinhaard zwart