Gezelligheid in uw tuin met de Cosi vuurtafel

Winterse gezelligheid binnenshuis zal snel verleden tijd zijn wanneer u de Cosi vuurtafel in uw eigen tuin heeft staan. Deze sfeervolle lounge tafel met ingebouwde gashaard biedt het hele jaar door warmte en een gemoedelijke ambiance tuin. Uw kunt uw eigen tuin verrijken met een Cosi vuurtafel naar wens, want dit trendy tuin meubel is er in allerlei soorten en maten, kleuren en materialen. Het buitenleven voelde nog nooit ZO goed.

Cosiglobe zwartBreed assortiment vuurtafels van Cosi fires

Moderne Cosi vuurtafels op gas zijn er in vierkante, maar ook in rechthoekige vorm en ze zijn verkrijgbaar in kleuren als grijs of antraciet. Een combinatie van strak design met een gemoedelijke uitstraling, brengt u mogelijk eerder bij de Cosicube 70 of 95 gemaakt van Douglas hout of de Cosiconcrete vuurtafel waarmee u de betonlook in uw tuin haalt.

Wilt u liever op hout stoken? Dan is er ook de Burni vuurtafel Cortenstaal, verkrijgbaar in diverse groottes tot wel 175 cm breed, in vierkante of ronde vorm. De Burni vuurtafel combineert een klassieke stijl met een hippe en ook sfeervolle uitstraling.

Vuurtafels CosiComfortabel genot met de Cosidrum

Kiest u voor de Cosidrum, dan is comfortabel genot gegarandeerd. Deze in drie kleuren te verkrijgen, sierlijke bloempot is niet alleen een gashaard, maar ook een fraaie versiering van uw tuin. De klassieke look creëert u met een antraciete of grijze Cosidrum. Gaat u voor opvallend? Dan past een limegroene Cosi gashaard wellicht beter in uw tuininterieur.

Happy Cocooning vuurtafels zijn hot

Wining, lounging en dining in uw eigen tuin, krijgt met de komst van de Happy Cocooning vuurtafel een extra dimensie. Net als bij de Cosi vuurtafel, heeft de Happy Cocooning vuurtafel een ingebouwde gashaard die aangesloten kan worden op een gasfles van 5 kilo. Er is voor iedere tuin en voor elke smaak wat wils met het gevarieerde aanbod van de super trendy Happy Cocooning vuurtafel. U kunt wederom kiezen uit ronde, vierkante of rechthoekige modellen, voor een strak design of gaan voor de natural look. Een aardse uitstraling biedt bijvoorbeeld onze nieuwste ‘Nice and Nasty’ lijn met keuze uit een teakhouten of steigerhouten ombouw voor uw eigen vuurtafel.

Dubbel plezier van de Cosi of Happy Cocooning vuurtafel

Wanneer u een vuurtafel van Cosi fires of Happy Cocooning besteld, ontvangt u automatisch ook keramische houtblokken, een beschermhoes en lavastenen. Daarnaast zit er vaak ook een gasdrukregelaar bij. Uitbreiding van deze unieke en trendy vuurtafels is ook mogelijk, want er is keuze uit een zeer gevarieerd aanbod aan accessoires. Zo kunt u ‘on the side’ uw natje en droogje kwijt op de side table of op de handige enclosure/zijtafel. Gaat u voor extra veiligheid dan is de glazen ombouw wellicht aan u besteed.

happy_cocooning_vierkantWarmte en gezelligheid snel in huis

Zomer, winter, herfst of lente; wanneer u de Cosi of Happy Cocooning vuurtafel bestelt, dan kunt u het hele jaar door genieten van extra warmte en gezelligheid, een lekker hapje en drankje en een geweldige ambiance in uw eigen tuin. Het is hip, happening en een verrijking van uw buitenleven.

Wilt u dus echt even vlammen? Wacht dan niet langer en bestel nu! Als u voor 16.00u. bestelt, dan zit u morgen al lekker in de tuin te genieten. En uiteraard worden alle vuurtafels gratis thuisbezorgd!

Bekijk ons uitgebreide assortiment vuurtafels van Happy Cocooning
Bekijk ons uitgebreide assortiment vuurtafels van Cosi fires

______________________________________________________________________________________________________