Ben je op zoek naar een vuurkorf met BBQ rooster?

Vuurkorfwinkel.nl is al vele jaren dé webshop waar je moet zijn voor een leuke sfeermaker voor in de tuin. Door het brede aanbod aan vuurkorven, vuurschalen, Zweedse fakkels, vuurtafels en tuinhaarden is er altijd wel een exemplaar te vinden dat volledig voldoet aan al je wensen. Omdat ons assortiment zo groot is, lichten we er regelmatig een specifiek product uit om deze wat extra aandacht te geven. Deze week is het de beurt aan de vuurkorf Cube BBQ van 2L Home & Garden.

 

2L Home and garden vuurkorf cube BBQ XLMet een Vuurkorf Cube BBQ is een winterbarbecue zo geregeld

De vuurkorf Cube BBQ is een vuurkorf en BBQ ineen. De vuurkorf is namelijk uitgerust met een grillrooster. Hoe handig is dat!

Stel je voor… Vroeg in de avond, als de schemering is ingevallen, steek je de vuurkorf aan en verzamel je met familie of vrienden rondom het vuur. Je geniet van de warmte en de bewegende vlammen en schenkt nog maar eens een lekker glaasje glühwein of een warme chocomel in. De kinderen roosteren marshmallows en de volwassenen genieten van elkaars verhalen.

Na verloop van tijd begin je trek te krijgen. Gaan we naar binnen of zetten we de borrel in de tuin voort? In geval van de vuurkorf Cube BBQ is de keuze snel gemaakt. We plaatsen het BBQ rooster op de vuurkorf en blijven gezellig in de tuin! We barbecueën boven een houtgestookt haardvuur of boven houtskool in de speciale bak. Een lekker stukje vlees of vis, satéstokjes of hamburgers, het kan allemaal op deze vuurkorf met BBQ rooster.

 

Traditionele vuurkorf van staal

De vuurkorf Cube BBQ is gemaakt van staal en voorzien van een matzwarte, hittebestendige coating. Hierdoor heeft de vuurkorf een lange levensduur en is hij bestand tegen hoge temperaturen.

De Cube BBQ is fraai vormgegeven en heeft een modern, vierkant ontwerp. De korf staat op vier pootjes waardoor deze op vrijwel iedere ondergrond stabiel is te plaatsen. De verticale spijlen geven je van alle kanten een prachtig zicht op de vlammen.

Vuurkorf Cube BBQ in kerstpakket

Vanwege zijn aantrekkelijke prijs en het multifunctionele karakter wordt de vuurkorf Cube door ons al jarenlang  in kerstpakketten verwerkt. Deze vuurkorf vormt dan de basis voor een origineel pakket dat wordt aangevuld met leuke items zoals bijvoorbeeld een fleecedeken, een flesje glühwein, marshmallows en lange lucifers. Allemaal sfeerartikelen die direct gebruikt kunnen worden voor een gezellige (kerst)avond in de tuin. Deze kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal vallen van oudsher bij zowel jong als oud goed in de smaak!

La Hacienda vuurkorf VancouverDe vuurkorf BBQ is verkrijgbaar in verschillende varianten

De vuurkorf Cube BBQ is ook verkrijgbaar in een XL variant. Deze XL is dan 10 cm hoger (49 cm) en aan beide zijden 11 cm breder (46 cm). Maar om een sfeervol haardvuur te kunnen stoken is ook de normale variant zeker groot genoeg. Je kunt er echt flinke blokken hout in kwijt.

Hoewel je dus de keuze hebt uit twee modellen, willen we ook graag nog een tweetal alternatieven noemen. Smaken kunnen nogal eens verschillen en het ontwerp van deze vuurkorf staat je misschien net niet helemaal aan.

Gaat je voorkeur echter wel uit naar een vuurkorf met BBQ rooster, dan zijn ook de La Hacienda vuurkorf Vancouver of de Sol vuurkorf BBQ vierkant (of rond) prachtige vuurkorven die eveneens zijn voorzien van een grillrooster. De vormgeving van deze vuurkorven is wat traditioneler waardoor deze weer andere mensen aanspreken. Bij deze laatste drie vuurkorven is overigens wel standaard een bodemplaat inbegrepen waardoor as en houtresten netjes worden opgevangen. Bij de 2L Home & Garden vuurkorf Cube BBQ is dit niet het geval, maar dient een asopvangbak eventueel los te worden bijbesteld.

Conclusie: Een vuurkorf met barbecuerooster is een prima keuze!

Op zoek naar een vuurkorf met barbecuerooster is de Cube BBQ een prime keuze. Hij heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ook als kerstgeschenk of als basis voor een kerstpakket is deze vuurkorf al jarenlang enorm populair. Wil je wel boven een vuurkorf kunnen barbecueën, maar spreekt dit model je minder aan? Dan zijn er bij Vuurkorfwinkel.nl verschillende alternatieven te vinden. Voor elk wat wils!