De voordelen van een elektrische haard

Wel het effect en de sfeer van een echte openhaard, maar geen lastige installatie en kosten voor het onderhoud van een houtkachel of gashaard...

De voordelen van een elektrische haard zijn groot. En dan hebben we het niet alleen over het zo realistische vuurbeeld dat de huidige generatie elektrische haarden heeft. Waarschijnlijk is dit ook de reden dat de populariteit van deze sfeerhaarden zo enorm toeneemt. Hieronder zetten we er enkele voor u op een rijtje:

Dimplex Optiflame elektrische haardGemakkelijk te installeren

Een elektrische haard is in enkele minuten te installeren; U steekt gewoon de stekker van de haard in het stopcontact en zet de haard aan! Kan het eenvoudiger?

Omdat een elektrische sfeerhaard geen schoorsteen en rookkanaal vereist, kunt u kiezen waar u de haard wilt plaatsen. Wordt het de woonkamer, de keuken of de slaapkamer? Het kan allemaal!

Plaats eventueel een losse schouw rond de haard u heeft een open haard die past bij elk interieur en die in iedere kamer een middelpunt vormt.

Realistisch vuurbeeld dat nauwelijks van een echt haardvuur is te onderscheiden

Het is tegenwoordig mogelijk om met een elektrische haard een heel realistisch en levensecht vlammenspel te creëren. De elektrische haard van vroeger is niet meer. Tegenwoordig zijn er rookeffecten door middel van waterdamp, knisperend geluid van de vonken en zelfs verwarming waardoor u het gevoel heeft dat u voor een echte haard zit. De ontwikkelingen gaan erg snel en de technieken worden voortdurend verbeterd. De elektrische sfeerhaard heeft de toekomst.

Comfortabel in gebruik

Warmte en vlammen zijn direct beschikbaar met slechts één druk op de knop. Veel elektrische haarden van Dimplex bieden echter ook een handige afstandsbediening zodat u zowel de verwarming als de 'vlam' effecten kunt regelen vanuit uw luie stoel.

De ruimtedetecterende thermostaattechnologie van de Dimplex haard meet voortdurend de omgevingstemperatuur en zal de verwarming aanpassen om inefficiëntie en 'schommeling van de omgevingstemperatuur' te elimineren. Dus geen onnodige warmteproductie, wat ook helpt om geld te besparen.

Dimplex Gala OptimystEnergiezuinig

Alle Dimplex Optiflame® en Dimplex Opti-mystTM haarden, zoals bijvoorbeeld de Dimplex Vega en de Dimplex Cassette L zijn zuinig in gebruik, zodat er geen warmte wordt verspild en uw koolstofuitstoot wordt verminderd.

En omdat ze onafhankelijk van uw Centrale verwarming werken, kunt u het hele jaar door genieten van het ontspannende effect van een sfeervol haardvuur. Maar ook op koelere avonden of als de centrale verwarming aan staat, sfeer creëren zonder de kamer te oververhitten.

Met LED lampen in de hele Optiflame® serie blijven de verbruikskosten van de elektrische haard zeer laag. De levensduur van de LED lampen is daarnaast erg hoog.

Veilig en betrouwbaar

Dimplex heeft een internationaal erkende BEAB-goedkeuring op alle elektrische haarden waardoor u een extra veiligheidsgarantie heeft.

Omdat de elektrische haarden van Dimplex intern geen brandstof verbranden om warmte op te wekken zijn er geen van de bijbehorende veiligheidsrisico's, zoals koolmonoxidevergiftiging.

De kwaliteit van de Dimplex haard ligt hoog waardoor het onderhoud aan een elektrische haard tot een minimum wordt beperkt. Een elektrische haard van Dimplex bespaart u dus tijd en geld. U kunt zorgeloos genieten van een sfeervol haardvuur.

Elektrische haard kopen bij Vuurkorfwinkel.nl

Heeft u een mooie elektrische haard gezien op onze website? Dan kunt u deze heel eenvoudig online bestellen. U kunt terecht bij Vuurkorfwinkel.nl of Sfeerhaardonline.nl. Wij kunnen de haard normaliter binnen 1 werkdag leveren en de bezorging is gratis!

Heeft u nog vragen over onze elektrische haarden of komt u liever eerst even langs in onze showroom? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 013-545 19 66 of een e-mail sturen naar info@vuurkorfwinkel.nl.