Dit weekend sfeermarkt Genieterij Donkhorst 2012

Van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 november en van donderdag 13 december tot en met zondag 16 december is er aan de Donkhorst 5 in Moergestel een Culinaire Sfeermarkt met veel streekproducten en cadeaus rondom het thema Italië.

De boerenschuur is omgetoverd tot een warme, gezellige sfeermarkt met overal kraampjes en een winkel. Verschillende standhouders bieden heerlijke producten te koop aan zoals kaas, worstjes, chips, tapenades, soepen, bier, wijnen, koffie, thee, taart. Er zijn uiteraard ook schitterende cadeaus, zoals kook- en woonaccessoires, manden, kaarsen, servies en glaswerk, schalen, kookboeken, vogeltaarten en kerstartikelen voor een sfeervolle kerst. Vanaf 6 december zijn de kerstbomen te koop!

Om u een indruk te geven: er zijn bijvoorbeeld vuurkorven, vuurschalen en terrashaarden van Vuurkorfwinkel.nl , wijnen van Wijn-Plus, servies en glazen van JMP Products, wijnglashangers en wijnstoppers van Scarabead, koffie en thee van Impressioni, mooie tafellakens van Mooi-Ruitje en nog veel meer.

Het initiatief komt van Nicole Franken, Angeline Verspeek en Herman van de Wouw die allemaal in Moergestel woonachtig zijn en ieder hun eigen onderneming runnen. Samen organiseren zij een gezellige kleinschalige culinaire sfeermarkt voor de feestdagen door en voor mensen uit Moergestel, Oisterwijk en omgeving om vast in de kerstsfeer te komen. Vorig jaar was het al een succes en ze reken er op dat ze dit jaar nog meer mensen mogen ontvangen op Donkhorst 5 in Moergestel.

Ook voor kerstpakketten of relatiegeschenken is het zeer de moeite waard om een kijkje te nemen. Dit mag uiteraard ook op afspraak, zie voor meer informatie de facebookpagina Genieterij Donkhorst. Kom gezellig langs, van 10.00 tot 18.00 uur is er gratis toegang en pinnen is mogelijk!

Welkom bij Genieterij Donkhorst 2012