De Outtrade Bonbarrel is meer dan een terraskachel....

Het is herfst, het weer wordt wat onbestendig en de blaadjes vallen van de boom. Tijd om blad te ruimen en de tuin winterklaar te maken. Het snoeiafval kan op de composthoop, in de bladkorven van de gemeente of we stoken het gewoon zelf op….

De Outtrade Bonbarrel is dan ideaal! Met zijn robuuste uiterlijk is het een zeer effectieve "tuinhaard". Met deze haard is vuurtje stoken kinderspel! U kunt er namelijk alles in kwijt;

De Outtrade Bonbarrel XL heeft iets weg van een ouderwets olievat en is te gebruiken als vuurkorf, barbecue of rookoven. Met zijn 2 mm dikke stalen wanden is deze ton praktisch onverwoestbaar. De Bonbarrel staat op hoge pootjes en heeft een ruim stookgat om het vuur lekker op te porren. Na gebruik kan de Bonbarrel worden afgesloten met een deksel.

De Bonbarrel is ideaal voor sfeervolle momenten met vrienden of familie. Boven deze vuurkorf kunt u namelijk eerst marshmallows roosteren om daarna lekker te barbecueën. Een mooi BBQ grillrooster wordt standaard meegeleverd. Bovendien geeft de bonbarrel een aangename warmte op een kille herfst- of winterdag. Kortom Eén en al gezelligheid tijdens een originele winterbarbecue.

Met de aanschaf van een Bonbarrel haalt u echt een uniek en veelzijdig product in de tuin:

1. Blikvanger in uw tuin

2. Te gebruiken als vuurkorf, rookoven en barbecue

3. 2mm dik plaatstaal, dus kan tegen een stootje

4. Drie steunpoten en stookgat voorzien van een deurtje

5. BBQ grillrooster inbegrepen

6. Handig bij het opstoken van tuinafval (allesbrander)

7. Gezellig tijdens een winterbarbecue

Deze geweldige bonbarrel XL is nu met een leuke herfstkorting te bestellen bij Vuurkorfwinkel.nl en Terashaardshop.be Voor 17.00u. besteld, morgen in huis* en GRATIS verzending.