Met een terrashaard is warmte en gezelligheid gegarandeerd

Outtrade Terrashaard colorado

Na regen komt zonneschijn! Dat is dubbel genieten...

Oké, het voorjaar valt tot op heden wat tegen. Er is meer regen gevallen dan normaal in deze tijd van het jaar en de vooruitzichten op korte termijn zijn nog niet echt hoopgevend. Maar we blijven positief. Uiteindelijk komt na regen altijd weer zonneschijn!

Zodra het echt zomer wordt zullen we waarschijnlijk dubbel genieten. We kunnen dan eindelijk de tuin weer in, frissen het tuinmeubilair even op en halen de barbecue weer snel tevoorschijn. Urenlang kunnen we dan doorbrengen op het terras, onder de veranda of in de tuin.

Sfeer in de tuin met een comfortabele terrashaard

Juist omdat de weergoden ons nu wat in steek laten is dit misschien wel het moment om u op uw gemak te oriënteren op een comfortabele terrashaard.  Want laat ons nu eerlijk zijn, wat is gezelliger dan een sfeervol haardvuur in de tuin? Het is niet alleen de gezelligheid van de speels dansende vlammen, het is ook de warmte die het met zich meebrengt op zomeravonden die wat fris zijn. Twee vliegen in één klap dus!

Outtrade terrashaard Araza SquareGoedkope terrashaarden al verkrijgbaar vanaf € 84,95

De aanschaf van een terrashaard, ook wel tuinhaard, buitenhaard of tuinkachel genoemd, hoeft helemaal niet in de papieren te lopen.  Bij Vuurkorfwinkel.nl is het assortiment terrashaarden enorm. U vindt er maar liefst 140 verschillende modellen terrashaard. En dat aanbod neemt alleen maar toe.

Als grootste van Nederland en België is er ons alles aan gelegen om u een breed en gevarieerd aanbod aan terrashaarden te blijven bieden. Zo vindt u bij ons al een terrashaard La Luz van € 84,95. Het betreft een instapmodel tuinhaard met een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding en is daarom ontzettend populair.

Burni terrashaarden

Bent u op zoek naar een ander type terrashaard en heeft u iets meer budget, dan zijn de Burni terrashaarden een uitstekende keuze. Van het merk Burni hebben we o.a. de Burni Enok, de Burni Skipp en de Burni Stig terrashaard. Schitterende tuinhaarden van cortenstaal of gewoon in de kleur zwart. Maar ook voor het nieuwe Nederlandse ontwerp, de BurningBarrel terrashaard, kunt u bij ons terecht.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog steeds de al jarenlang goed verkopende modellen zoals de terrashaard Colorado 160, de terrashaard Cadiz en de Gardenmaxx terrashaard Chacana of Gardenmaxx Pular corten. Deze modellen bewijzen al jarenlang dat ze gewild zijn. En daarom verdwijnen ze voorlopig ook niet uit ons het assortiment.

FF109_1Voor een tuinhaard snel naar Vuurkorfwinkel.nl

Kortom; Voor een goedkope terrashaard, een tuinhaard van cortenstaal, een Mexicaanse haard of een tuinhaard van gietijzeren bent u bij Vuurkorfwinkel.nl altijd aan het juiste adres! Het assortiment terrashaarden is breed en gevarieerd en het mooie is dat u uw terrashaard online kunt bestellen. U hoeft er de deur niet voor uit en krijgt de tuinhaard gratis thuisbezorgd! Wat wilt u nog meer?

Doordat wij alle terrashaarden zelf op voorraad hebben, kunnen wij snel leveren en heeft u uw tuinhaard de volgende dag  al in huis wanneer u voor 16.00u. bestelt. Wilt u de terrashaard liever eerst even van tevoren bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar!

___________________________________________________________________________________________________