Nu te zien op tv: De Eurom Golden 2000 Amber Smart halogeen terrasverwarmer

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling in het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Gebruik van duurzame materialen

Bij het aanleggen van de tuin worden vele duurzame materialen en de meest bijzondere bloemen en planten gebruikt. Ook met betrekking tot de styling en het uiteindelijk comfort voor de bewoner gaat men niet over een nacht ijs.

Afgelopen zaterdag monteerde men onder de gloednieuwe veranda de Eurom Golden 2000 Amber smart terrasverwarmer.

De Eurom Golden 2000 Amber Smart terrasverwarmer

De Eurom Golden 2000 Amber Smart is een stijlvolle terrasverwarmer welke vertrouwde techniek combineert met modern gemak! Deze halogeen terrasverwarmer heeft een nieuw en fris design en geweldige nieuwe functies. De terrasheater biedt meer warmte en geeft dankzij de krachtige 2000 Watt Amber lamp minder fel en minder rood licht af. Dit zorgt voor een aangenamere sfeer op uw terras.

Bedienen via de afstandsbediening of smartphone

Naast de bediening via de standaard bijgeleverde afstandsbediening kunt u de Golden 2000 Amber smart ook bedienen door middel van een gratis app (met Bluetooth 4.1) voor OS (iPhone) en Android. Hiervoor dient u een gratis app van Eurom te downloaden en de apparaten via Bluetooth te koppelen. Met één app is het mogelijk om, door middel van een handige schuifknop, meerdere heaters te bedienen.

Kortom; Met deze geweldige halogeen terrasverwarmer creëert u een fijne loungeplek om ook tijdens kille zomeravonden nog aangenaam warm buiten te kunnen zitten.

Eenvoudig te bestellen bij Terrasverwarmingwinkel.nl of Vuurkorfwinkel.nl

De Eurom Golden 2000 Amber smart terrasverwarmer is heel eenvoudig online te bestellen bij Terrasverwarmingwinkel.nl of Vuurkorfwinkel.nl. Bij deze webshops vindt u een ruim assortiment elektrische terrasverwarming, lounge heaters, terrasverwarming op gas, tafelheaters en accessoires. Wij verkopen o.a. de topmerken Eurom, Solamagic, Schwank en Outtrade.

Bestelt u de Eurom Golden 2000 Amber Smart voor 15.00u. dan heeft u deze de volgende dag al in huis! En uiteraard gratis bezorgd!

En wilt u naast de elektrische terrasverwarming ook nog op traditionele wijze een sfeervol vuurtje stoken, dan bent u voor een mooie tuinkachel, een goedkope vuurkorf, een trendy vuurschaal of een stijlvolle vuurtafel bij ons ook aan het juiste adres! Wij verkopen eigenlijk alles om warmte en sfeer in uw tuin te brengen!

Robs Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag om 17:00 te zien op SBS6 (zondag om 10.00 uur een herhaling).