banner paasblog 2022}

Pasen staat voor de deur en hopelijk is het dit jaar ook weer fantastisch lenteweer. De perfecte kans om heerlijk buiten te gaan lunchen en tegelijkertijd een prachtige sfeermaker te laten zien. Met de producten van Vuurkorfwinkel.nl zet je een heerlijke paaslunch op tafel en maak jij de avond compleet door het toevoegen van extra sfeer. Geniet de zomer door met fantastische tuinhaarden en prettige barbecue's. Bekijk ons uitgebreidde assortiment

De BonBiza is jouw paasvriend!

Om een heerlijke paasbrunch op tafel te zetten is de BonFeu BonBiza een echte aanrader. Met de Plancha kun je in een handomdraai een heerlijk eitje bakken of een aantal champignons gaar bakken om een goed rijk belegd paasbroodje te maken.  
Wat ook erg leuk is om tijdens de paasbrunch te serveren en op de BonBiza te bakken zijn kleine hamburgertjes. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld leuke uitsteekvormpjes en maak paas-achtige figuren van jouw hamburger of ei. Bekijk de BonBiza op onze Pasenpagina.

banner-pasen-BonBiza

De echte sfeermakers naast de lunchtafel

Een ander leuk item voor deze Pasen kan een van onze tuinhaarden of vuurschalen zijn. Deze sfeermakers passen perfect bij de sfeer die je graag creëert tijdens de paasbrunch of lunch. Met de La Hacienda Pittsburgh vuurschaal kun je een heerlijke ambiance creëren en wellicht nog een paar marshmallows roosteren boven het vuur.

Buiten de vuurschalen kun je met een van de veelzijdige tuinhaarden van HEAT even heerlijk bijkomen bij een fijn haardvuur. De HEAT Larvik tuinhaard creëert met zijn zwart stalen look een klassieke stijl in jouw tuin waardoor Pasen nog gezelliger wordt. 

banner-pasen-sfeermakers

Pizza´s in Paasstijl

Pasen is een feest waarbij je samen leuke activiteiten kan doen. Denk eens aan gezamenlijk pizza´s beleggen, bakken en opeten. Dit is dé perfecte manier om de lunch te combineren met een activiteit. De La Hacienda Pizza oven Lorenzo is hiervoor de perfecte optie! Deze pizza oven staat niet alleen zeer stijlvol in de tuin, hij bakt de pizza’s ook heerlijk krokant en gaar.  

Paasbrunch op z'n best

Heerlijk buiten kunnen genieten van een lunch of diner en daarna nog uren buiten zitten. Vuurschalen, tuinhaarden, barbecues en pizza ovens. Al deze prachtige producten dragen bij aan een gezellig Pasen dit jaar. Koop deze sfeermakers voor een geweldig Pasen! 

Bestel vandaag nog jouw sfeermaker zodat het op tijd in huis is. Vandaag besteld is vandaag verzonden! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.