De Olievat BBQ, meer dan een teken van mannelijkheid

Dat barbecueën hot is, dat is niet te missen. Overal zijn barbecues te koop en op de buis is grillen op kolen een ware hype. Maar als werkelijk iedereen een barbecue heeft, hoe maakt u dan indruk? Dat wordt nog lastiger als koken niet uw sterkste punt is. Of als het budget voor een imposante buitenkeuken ontbreekt. Gelukkig is er een oplossing die u garandeert van jaloerse blikken en een geslaagd feest bij u in de tuin: de olievat BBQ.

olievat bbq

De olievat BBQ?

Het woord zegt het eigenlijk al; een barbecue gemaakt van een olievat. Maar een olievat BBQ is nog zoveel meer… Een designmeubel, een vuurkorf, een bijzettafel maar vooral een blijk van mannelijkheid. Laten we er eens verder op inzoomen.

Comfortabele barbecue

Met een olievat BBQ maakt u het zich gemakkelijk. En dat mag ook wel want barbecueën moet leuk en relaxt zijn. Gehurkt wapperen met oude kranten bij een te kleine barbecue, is alles behalve dát.

Een olievat BBQ maakt daar genadeloos een einde aan. Voorzien van ruim een halve meter grilloppervlakte staat u straks met gemak voor de hele straat kipsateétjes te wentelen. Dat doet u trouwens ontspannen op heuphoogte dus neem er vooral een biertje bij.

 

Professioneel vuurtje stoken

Als er iets is wat iedere man kan waarderen dan is het wel fikkie steken.

barrelq-barbecue

Met de olievat BBQ is dit zo gedaan. U maakt van de barbecue namelijk in een handomdraai een vuurkorf. U haalt gewoon het rooster eraf, hout erin en branden maar. Gevulde buiken en lege borden betekenen niet meer het einde van de avond. Integendeel. U biedt u uw gezelschap een aangename voortzetting rond het vuur. Wie haalt de Marshmallows?

Coole feature in de tuin

Het is duidelijk. Met de looks van een olievat BBQ troeft u iedereen af. Want hoe stoer is dat, zo’n robuust olievat in uw tuin? Zet hem dus goed in het zicht. Want ook zonder gloeiende kolen is deze blikvanger een aanwinst. U sluit de deksel en voilà: uw olievat BBQ dient als borreltafel.

Zelf een olievat BBQ maken

Als u een beetje handig bent, is een olievat BBQ eenvoudig gemaakt. Online zijn er verschillende instructies over te vinden. Maar misschien heeft u zelf nog wel betere ideeën. Kan uw zelfgemaakte olievat BBQ nog wel een professionele touch gebruiken? U vindt op onze website verschillende barbecue accessoires.

Kanolievat bbq van barrelqt-en-klaar kopen?

Olievat BBQ’s zijn kant-en-klaar te koop. Dus geen zorgen als klussen geen optie is. Wij verkopen er één van het merk BarrelQ. Dit is een stoere zwarte olievat BBQ waarmee u op 2 standen kunt grillen. In een mum van tijd tovert u hem om tot vuurkorf. Wilt u snel een vlammend resultaat? Dan biedt de grillmand uitkomst voor een direct zichtbaar vuur. Of u gebruikt de olievat BBQ als borreltafel door hem af te sluiten met de meegeleverde deksel.

Bent u toe aan het echte werk? Bekijk dan de olievat BBQ van BarrelQ.