Introductie van de OFYR Black

We hebben goed nieuws! OFYR introduceert voor het nieuwe seizoen een volledig lijn in de kleur zwart. Populaire modellen zoals de OFYR Classic 100-100 en de OFYR Island zijn vanaf heden ook in een Black edition verkrijgbaar. Voor elk wat wils dus! Hiermee is het prachtige assortiment van OFYR dus wederom uitgebreid met enkele mooie buitenkeukens en praktische accessoires.

We zetten enkele nieuwe artikelen voor  u op een rijtje:

ofyr-classic-storage-black-85-100

OFYR Classic Storage Black

Nieuw in de 2019 collectie is de OFYR Classic Storage Black. Dit model is identiek aan het oorspronkelijke model, de Classic 100-100, maar heeft een praktische houtopslag in de sokkel. Het geeft deze OFYR een sfeervolle uitstraling en zeker in de kleur zwart zal dit veelzijdige kooktoestel bij veel BBQ liefhebbers in de smaak vallen.

De OFYR Classic Storage is 100 cm hoog en verkrijgbaar in twee afmetingen: diameter 85 cm of 100 cm.

 

 

 

 

ofyr-island-black-100-100OFYR Island Black

De OFYR Island Black combineert de unieke OFYR-uitstraling met het comfort van een complete buitenkeuken. De OFYR Island is namelijk uitgerust met een houtopslag, een dik werkblad en een handige houder voor accessoires en specerijen.

Nieuw is dat u vanaf heden het werkblad/snijblok ook in keramiek kunt krijgen. Hierbij heeft u de keuze uit een licht- of donkergrijze kleur. Het voordeel van een keramieke steen is dat u deze gewoon buiten op de OFYR buitenkeuken kunt laten liggen. Het houten werkblad zult u na gebruik altijd binnen moeten opbergen.

De OFYR Island Black is verkrijgbaar met een vuurschaal van 85 cm of 100 cm doorsnede.

 

 

ofyr-butcher-block-storage-black-90OFYR Butcher Block Storage Black

De OFYR Butcher Block Storage Black vormt een prachtige combinatie met bijvoorbeeld de OFYR Classic Black. Het Butcher Block is namelijk voorzien van een houtopslag, een groot werkblad en een decoratieve houder voor accessoires en specerijen. De Butcher Block Storage biedt volop extra werkruimte om heerlijk te kunnen buitenkoken.

 

 

 

 

 

 

ofyr-wood-storage-dressoir-blackOFYR Wood Storage Dressoir Black

Wilt u wat extra ruimte voor het opslaan van haardhout? Dan zijn er nieuwe Wood Storages in verschillende zwarte uitvoeringen. Deze OFYR Wood Storage Dressoir Black biedt niet alleen een praktische houtopslagplaats, maar ook een groot werkblad voor extra werkruimte.

In deze dubbele Woodstorage Dressoir kunt u gemakkelijk 0.3 m³ haardhout kwijt. En is dit nog niet voldoende, dan zou u de Wood Storage Cabinet Black kunnen overwegen. Deze is een slag groter en biedt drie lagen voor de opslag van haardhout en bovendien de mogelijkheid voor het plaatsen van kruiden en specerijen. Het is werkelijk een prachtig meubelstuk in uw tuin!

 

 

OFYR Fork and Knife set sfeerOFYR accessoires

Mooie OFYR accessoires maken de collectie compleet. Ze vormen een leuke toevoeging voor de echte OFYR-fan, maar zijn ook zeer geschikt als cadeau voor wie van outdoor cooking houdt.

Neem bijvoorbeeld de OFYR leren schort die alleen maar mooier wordt naar mate u deze vaker draagt. Of het dikke OFYR kookboek met prachtige illustraties waarmee zowel de enthousiaste hobbykok als de professionele Chef eenvoudig uit de voeten kan.

Nieuw in de collectie voor 2018-2019 zijn de OFYR Dolly Black en de Buffadoo set Black. Populaire accessoires die nu ook in de kleur zwart verkrijgbaar zijn zodat ze geweldig combineren met de volledig zwarte kooktoestellen.

De OFYR Mes en vork set en het OFYR messenblok zijn volledig nieuw en maken de OFYR lifestyle helemaal compleet.

OFYR kopen?

Vuurkorfwinkel.nl is vanaf het allereerste begin officieel OFYR-dealer en inmiddels uitgegroeid tot de grootste OFYR-winkel van Nederland en België. Bekijk snel het gehele assortiment in onze webshop en profiteer van de scherpe prijzen en de aantrekkelijke acties. Komt u liever eerst langs in onze showroom, dan bent u van harte welkom! De koffie staat voor u klaar!