Heb je voor je gevoel al gedag moeten zeggen tegen het warme, zonnige zomerweer? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Mocht je het weerbericht nog niet hebben gevolgd, maar deze week kunnen we de zon weer zien en de warmte weer voelen. Ideaal weer om buiten te koken. We hebben al eerder deze zomer een blog geschreven over de OFYR barbecue en hoe deze je tuin kan transformeren tot dé mooiste en gezelligste buitenkeuken. Maar met een paar OFYR accessoires is het buiten koken helemaal compleet.

OFYR Butcher Block Storage 45

Opbergruimte en slagersblok in één

Voor het gebruik van de OFYR barbecue heb je houtblokken nodig. Er zijn verschillende manieren om deze op te bergen, maar de beste oplossing is toch datgene die het dichtstbij de barbecue staat en makkelijk te bereiken is. De OFYR Butcher Block Storage 45 is misschien wel iets voor je. Deze past het design van de barbecue en neemt niet veel ruimte in beslag. Bovendien kun je niet alleen je hout op een stijlvolle en functionele manier opbergen, maar het blok komt ook met een handig werkblad (slagersblok). Zo hoef je niet constant heen en weer te lopen met snijplanken vanuit je keuken of houtblokken vanuit de schuur. Deze extra tijd kun je mooi besteden aan het koken of het zitten met je familie of vrienden.

Stijlvol buiten koken

Tijdens het barbecueën kan het nog wel eens gebeuren dat er wat stukjes heet hout op je kleding krijgt. Of dat je per ongeluk je uitstekend-voorbereide-eten morst op je T-shirt. Het kan de beste overkomen. Om dit te voorkomen, is het dragen van een schort een efficiënte oplossing. Het OFYR Leren Schort is gemaakt van hoogwaardig leer. Dit ziet er niet alleen stoer en trendy uit, maar het leer zorgt er ook voor dat je beschermt wordt tegen de hitte. Daarbij zijn de vlekken die je maak gemakkelijk te reinigen. Zo kun je het schort keer op keer dragen zonder deze constant tussendoor te wassen.

OFYR leren schort

72 culinaire avonden

Je hebt nu de barbecue klaarstaan. Je hebt de houtblokken mooi opgeborgen. Je ziet er stoer en stijlvol uit met je leren schort. Nu is het dan tijd om van alle producten gebruik te maken. Weet je niet wat je wilt koken? OFYR heeft hier al over nagedacht. Het OFYR kookboek bestaat uit 72 heerlijke en simpele recepten die je kunt bereiden met je OFYR barbecue en accessoires. De recepten zijn geschikt voor ieder seizoen, net zoals de barbecue. Zo kunnen jij, je vrienden of je familie seizoen in, seizoen uit genieten van jouw kookkunsten.

OFYR accessoires kopen?

Vuurkorfwinkel.nl is vanaf het begin officieel OFYR-dealer en inmiddels uitgegroeid tot de grootste OFYR-winkel van Nederland en België. Bekijk snel het gehele OFYR assortiment in onze webshop en profiteer van de scherpe prijzen en de aantrekkelijke acties. Komt je liever eerst langs in onze showroom? Dan ben je van harte welkom!