Het is Lente, we worden vrolijker, actiever en hebben meer energie. En wanneer de bekende Lentekriebels weer aanwezig zijn, gebeurt het vaak dat we een grote voorjaarsschoonmaak houden. We kunnen niet wachten totdat we heerlijk in onze opgeruimde tuin of op het opgeruimde balkon kunnen genieten van het lekkere voorjaarszonnetje.

Het begint dan ook vaak met een grote schoonmaak in en rondom het huis. We hebben genoeg binnen gezeten, we laten de winter achter ons en willen zoveel mogelijk buiten in de frisse voorjaarslucht zitten. Heerlijk!

Wij van Vuurkorfwinkel.nl en Terrashaardshop.be merken dat zelf ook direct aan het groeiende aantal bestellingen, de toenemende stroom telefoontjes en de vraag naar nieuwe, populaire producten.

En met name dit laatste zorgt steeds weer voor een hele leuke bezigheid. Het samenstellen van ons assortiment is echter niet iets dat zich beperkt tot de bekende seizoenen. Nee, zeker niet. Wij blijven het hele jaar door op zoek naar de leukste, voordeligste en beste artikelen. Wij blijven ons assortiment doorlopend vernieuwen en proberen u bij ieder bezoek opnieuw te verrassen met ons uitgebreide aanbod.

Zo hebben wij onlangs nog een aantal leuke producten van de populaire Belgische leverancier SOL aan ons assortiment toegevoegd. Leuke vuurkorven, trendy vuurschalen en populaire terrashaarden. Maar bijvoorbeeld ook de voordelige vuurschaal van 2L Home & Garden zijn we onlangs in onze webshops gaan verkopen.

Dus, is de tuin straks opgeruimd, zijn de tuinmeubels schoongemaakt en kunnen we eindelijk  genieten, dan is dit misschien wel hét moment om alvast op zoek te gaan naar een leuke vuurkorf of tuinhaard.

Bij Vuurkorfwinkel.nl of Terrashaardshop.be bestelt u deze snel en  eenvoudig. Wij leveren vrijwel alle artikelen direct uit eigen voorraad. Vandaag besteld, betekent dus in de regel morgen in huis*.  Dus niet zelf gaan lopen zeulen met een zware vuurschaal, maar gewoon (boven de € 50,- gratis) thuis laten bezorgen.

Is er een product dat u in onze webshops toch niet kunt vinden? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek en kunnen het artikel misschien heel gemakkelijk bestellen bij één van onze vele leveranciers.

Bent u op zoek naar wat extra sfeer en warmte voor in de tuin? Bezoek dan snel één van onze webshops. Wij zijn er klaar voor!