Prairie BBQ  (Set van Prairie kampvuur en Prairie pan)

Koken op een kampvuur is een stoere buitenactiviteit. Goudbruin gebakken worstjes, gegrilde paprika of een kop opgewarmde soep smaken buiten nog beter. Met de Prairie pan van Maandag meubels bak je eenvoudig buiten je maal. Op tot kolen verbrand hout natuurlijk, want dat smaakt het beste.

Het rooster in de bodem van de pan zorgt voor directe warmte. Je vlees braadt mooi bruin en je blik soep staat stevig op het vuur. Met het lederen handvat kun je de pan verplaatsen en de worstjes makkelijk op je bord leggen.

De Prairie pan past precies op het Prairie kampvuur. Op een met stenen afgezet kampvuur kun je de Prairie pan ook prima gebruiken. De pan is gemaakt van RVS wat tegen een stootje kan. De gebruikerssporen van het vuur maken de pan nog stoerder.

Na gebruik kan je het leren handvat verwijderen en mag de Prairie pan in de vaatwasser.

Pak uw VOORDEEL met deze complete set, bestaande uit het Prairie Kampvuur en de Prairie pan.  Uw KORTING voor deze complete set bedraagt maar liefst € 25,00 !

Maandag Meubels
Maandag meubels balanceert door haar innovatieve ontwerpen en onconventionele productiemethoden continu op de grens tussen materiaalgebruik en toepassing. Maandag meubels is een jong Nederlands bedrijf. Zowel esthetisch als technisch valt haar assortiment op. Het is in positieve zin afwijkend. Producten van Maandag meubels worden industrieel vervaardigd en behalen een hoog afwerkingsniveau. Door inzet van nieuwe materialen en onconventionele productiemethoden ontstaan nieuwe mogelijkheden. Verrassende ontwerpen met een zekere mate van spanning zijn het gevolg