Bent u op zoek naar een kerstpakket met vuurkorf?

U zult het misschien niet geloven, maar wij zijn al weer druk bezig geweest met de samenstelling van ons assortiment kerstpakketten.

Winterfeest_BBQ_KubusWeliswaar zitten we nog midden in de zomer en steken we op dit moment liever de barbecue aan dan te denken aan de laatste (koude) maanden van het jaar, voor ons is het essentieel om op tijd onze zaakjes op orde te hebben. Zelf denken wij dat we er weer in geslaagd zijn om een aantal originele kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal te hebben samengesteld!

Originele kerstpakket met vuurkorf of vuurschaal

Het laatste kwartaal van het jaar staat bij ons ieder jaar weer voor een groot deel in het teken van de Sinterklaas- en Kerstcadeaus, maar natuurlijk ook van de traditionele kerstpakketten. Nergens is die traditie zo groot als in Nederland.

Bent u ondernemer, werkgever of gewoon een persoon die uw familieleden, medewerkers of relaties eens écht wil verrassen met een origineel en zeer betaalbaar kerstpakket? Dan bent u bij Vuurkorfwinkel aan het juiste adres. Het leuke bij ons is namelijk dat onze kerstpakketten zijn gebaseerd op het thema “vuur, warmte en gezelligheid in de tuin”. Alle pakketten bevatten een vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel.

winterfeest_wc_schaal_3Ziet u het voor zich? Met een glühwijntje of een mok warme chocomel tijdens de Kerst genieten bij een sfeervol vuur in de eigen tuin? Samen met familie, vrienden of collega’s barbecueën, of marshmallows roosteren boven een vuurkorf of vuurschaal? Niet zo vreemd toch dat onze kerstpakketten bij jong en oud in de smaak vallen?

Enorme assortiment kerstpakketten; voor elk wat wils

Ook voor dit jaar hebben we weer een enorme collectie met originele kerstpakketten met vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel samengesteld. U vindt bij ons kerstpakketten in verschillende prijsklassen en in maar liefst zes verschillende kleurlijnen. Daarmee kunt u uw medewerkers en relaties aan het einde van dit jaar écht verrassen.

De pakketten zijn nog mooier van samenstelling en de collectie is gevarieerder dan ooit. Op onze sites www.vuurkorfwinkel.nl en www.kerstpakket-vuurkorf.nl vindt u ons totale aanbod met meer dan 100 originele kerstpakketten. Allemaal overzichtelijk op een rijtje. U heeft de keuze uit o.a. volgende kerstpakketten:

Kerstpakket met vuurkorf
Kerstpakket met vuurschaal
Kerstpakket met BBQ emmer
Kerstpakket met Zweedse fakkel
Kerstpakket met Eco Grill

Maar u kunt ook kiezen uit de verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld het pakket “BBQ Masters”, “Happy Winter Mood” of “With Compliments”. Dit laatste kerstpakket bevat leuke spreuken.

Winterfeest_Gold_schaalEn heeft u uiteindelijk het perfecte kerstpakket gevonden? Dan kunt u uw bestelling met één druk op de knop aan ons doorgeven en wij zorgen voor de rest. Makkelijker kan het bijna niet!

Maatwerk géén probleem! Alles kan!

Wilt u uw eindejaarsgeschenk deze keer liever extra persoonlijk maken? Ook dat kan! Onze huisselectie kerstpakketten zijn namelijk ook bedoeld als inspiratiebron om zelf een origineel pakket samen te stellen. Niets is ons te gek en alles kan! Een specifiek artikel, een persoonlijke kaart of speciale verpakking? Wij regelen het! Onze medewerkers helpen u daar graag bij. Eén telefoontje volstaat. Ook dat is Vuurkorfwinkel.nl

 

Bezoek snel onze site, laat u inspireren en krijg een indruk van de vele mogelijkheden!

___________________________________________________________________________________________________