Kerstpakket met vuurkorf of vuurschaal

Hoewel we nog zoveel mogelijk buiten proberen te genieten van de laatste zonnestralen van het najaar, kijken we in deze blog alweer vooruit naar het eind van het jaar, de kerstperiode. De kerst is een tijd van warmte, sfeer en gezelligheid voor binnens- maar ook zeker voor buitenshuis. Deze periode is hét moment om gezellig met familie en vrienden samen te zijn. Als het kerstpakket er dan mooi bij aansluit, wordt dat zéér gewaardeerd. Een kerstpakket met een vuurkorf of vuurschaal zal dan ook zeker in de smaak vallen.

Winterfeest_BBQ_KubusDe tijd gaat snel en voordat u het in de gaten heeft zitten we al in die gezellige kerstperiode. Veel bedrijven en andere instanties zijn dan ook al volop bezig met de voorbereidingen op die tijd. Bij deze voorbereidingen horen natuurlijk ook de kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties.

Zelf een mooi kerstpakket samenstellen?

Het kerstpakket is vaak onderwerp van gesprek in de kerstperiode. De pakketten worden dan ook vaak vergeleken met elkaar. Een kerstpakket is een blijk van uw waardering voor uw medewerkers. Hiermee wilt u natuurlijk goed mee voor de dag komen! Het is dan ook van belang om hier even de nodige aandacht aan te besteden, al hoeft dit niet té veel van uw kostbare tijd in beslag te nemen. Vuurkorfwinkel.nl heeft niet alleen verschillende thema pakketten, maar ook de mogelijkheden om een mooi kerstpakket op maat samen te stellen. U maakt uw keuze en wij zorgen er voor dat alles prima voor elkaar komt!

Kerstpakketten met een vuurkorf of vuurschaal

Hoe leuk is het om als bedrijf of instantie een super gaaf en origineel kerstpakket met vuurkorf aan te kunnen bieden?!  Wij hebben pakketten die volledig aansluiten op deze tijd van warmte, sfeer en gezelligheid. Onze kerstpakketten zijn dan ook voorzien van mooie sfeermakers zoals een vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel. Daarbij hebben we natuurlijk een aantal leuke en lekkere aanverwante artikelen toegevoegd. U brengt hiermee de warme sfeer bij uw medewerkers thuis! Het leuke is, dat iedereen direct plezier kan hebben van deze producten. Een vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel zijn immers het hele jaar te gebruiken!

Winterfeest_WC_schaalOm de keuze wat makkelijker te maken hebben we zes themapakketten (in verschillende prijsklassen) voor u samengesteld:

•  Kerstpakket BBQ masters
•  Kerstpakket Happy Winter Mood
•  Kerstpakket With Compliments
•  Kerstpakket Raw
•  Kerstpakket Red
•  Kerstpakket Gold

Originele tips voor kerstpakketten

Naast de themapakketten, met mooie sfeermakers zoals een vuurkorf, vuurschaal of een Zweedse fakkel, kunnen wij u natuurlijk ook helpen aan originele tips voor kerstpakketten, waar u prima mee voor de dag kunt komen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook uw kerstpakketten zelf samenstellen. Onze huisselectie kerstpakketten kunt u gebruiken als inspiratiebron om zelf een origineel pakket samen te stellen, waarbij u ook kunt kiezen voor een specifiek artikel, een persoonlijke kaart of een speciale verpakking.

Kijk op onze site voor ons ruime aanbod in kerstpakketten. Wij hebben kerstpakketten in verschillende prijsklassen, vanaf €13,95 exclusief BTW. Vuurkorfwinkel.nl heeft een grote keuze in thema kerstpakketten en volop mogelijkheden om kerstpakketten op maat samen te stellen.

Bij ons is alles mogelijk om uw relaties een warm en sfeervol kerstgeschenk te bezorgen!